Serce i dusza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Mam nadzieję , że dzisiaj nie będzie niespodzianek i zrealizujecie swoje plany .
    Mi brakuje 10 talarków , żeby kupić zagrody i zakończyć ewent .
    Mój plan będzie wykonany w 100% mimo przeciwności , Wszystkim tego życzę i spokojnej , udanej soboty .

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) strasznie męczące jest to strzelanie do figurek :D, trzeba się spinać i mieć uwagę napiętą , ale jakoś mi się to udaje xDjuż mam sposób jak 24 talarki ustrzelić ;) za każdym razem , jak to się mówi praktyka czyni mistrza .:D
    Udało mi się zdobyć pnącze i 2 itemy do niego a do 3 itemu brak 74 talarków :).
    O wypadajki nie muszę się martwić, bo na początku ewentu kasztanek poszedł w ruch .
    Życzę wszystkim celnego oka xD a raczej ręki , dobrze że ewent przedłużony to jest możliwość zdobycia większej ilości nagród.

3. ania5757

ania5757 Baron forum

czy nagrode za pokonanie baby mruczki juz mozna odebrać??????????????

hiacynta and xBabciaEwa like this.
  4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mi się chyba nie chce ręcznie klikać ani marnować kupony na takie pnącze.
    "Łyknęłam" 3 pozycje z zakładki różne i prawie wszystkie towary z farmy i chyba jeszcze jakiś item czy dwa zdobędę żeby było czym handlować podczas G&T,

hiacynta, Nutka and xBabciaEwa like this.
  5. xBabciaEwa

To raczej na koniec ewentu lub po - teraz się nie da - trzeba poczekać cierpliwie .

6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ja zrobiłam dzisiaj tak: zebrałam roślinkę, od razu wysiałam na kolejny zbiór, w młynie zrobiłam 1 piłkę i okazało się, że do następnej zabrakło mi dokładnie... 1 roślinki. xD

7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

W FAQ napisano:
    [​IMG] ponieważ zawsze jeszcze możesz zagrać i przegrać.

Proza życia! [​IMG]

8. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

I co z tego że event przedłużony ;) jak jutro wyjeżdżam xDxDxDa gdy miałem czas to wszystko wisiało:cry::cry:oby tylko śnieg w górach nie stopił się8)Pozdrawiam

9. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

U mnie zadne powyzsze patenty nie daja 24 talarkow.Mimo to,ze ustrzelilam 2 zolte czy trzy to zawsze jak pokazuja sie wyniki to jest,ze ustrzelono 1 zolty albo wcale ,6 srebrnych i w sumie jest 16 farmerek,czasami 20.Ale jakos uzbieralam na pnacze i jeden item.

xBabciaEwa likes this.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zwróć uwagę, czy jak klikasz na złote serduszko, to piłeczka wylatuje. :)

11. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Dla mnie już po evencie, kupiłam co chciałam i można odetchnąć. Nic dobrego, ani nic złego z tajemniczych mi nie wyszło, a zawsze mogło być gorzej :)
    Powodzenia w rzucaniu :)

Peonia, Owieczka311 and xBabciaEwa like this.
  12. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pnącze odpalone wczoraj wieczorem. Teraz zbieram na "co się da" , nie mam zamku ptasiej skały, więc kupony by się przydały....poczekamy , zobaczymy ... :)
    Pozdrowienia dla pracujacych :)

Peonia likes this.
  13. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Mój rekord to 21pkt. Snajperem to ja nie zostanęxD:cry: I mam dylemat, czy zbierać na pnącze, czy na przydatne rzecy typu ts-y, sp i wejściówki?

14. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam!
    Z tajemniczych zagród wylęgły się: pomarańczowa dla niedźwiedzi, wytwórnia guano, żółta mleczarnia dla kóz i jakieś lisy. Jeśli chodzi o drzewka tropikalne to: achacha XL, achacha XXL, mandarynka XXL, kokkoloba gronowa XXL, bananowiec XXL i kumkwat XXL. Jak dla mnie żadnych nowości. Nie wiem czy brać tajemnicze sadzonki na farmę? Po tym co dostałam to raczej upoluję złote bananyxD. Przewaga nad Babą 212.

Peonia and Nutka like this.
  15. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

To nieźle. U mnie pierwszy raz masakra - dobrze jak mam 17pkt. Strzelam - a piłeczki rzadko wylatują. W podobnych zadaniach nigdy tak źle nie było, zwykle miałam komplet pkt. Życzę samych trafnych rzutów.

16. xBabciaEwa

A ja dostałam żółtą strzygalnię królików - jest moc - 2x pancerniki i wydrę .Drzewka same xxl , więc jestem zadowolona
    Ewent uważam za skończony , wszystkim życzę samych celnych rzutów .

Last edited: Feb 18, 2017
  17. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Wszędzie pisze, że problem z grą został naprawiony, to bardzo ciekawe, bo u mnie w dalszym ciągu nie można produkować we młynie piłek. Jest to najgorszy event jaki dotychczas przerabiałam. Brzydko napiszę, że mnie [ciach] trafia. Te chmury i itemy za poszarpane nerwy powinni dać w rekompensatę. Obrzydło mi granie:mad::cry::(:mad::mad:

Niestosowne określenie usunęłam,

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Feb 18, 2017
    Sosnowanka likes this.
  18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

A dlaczego nie możesz produkować? W młynie na farmie piłki są w zakładce "Akcje specjalne", na baha we "wszystkich" i "akcjach specjalnych".
    A rekompensata będzie: TU jest komunikat.

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem,

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Feb 18, 2017
    Peonia, gadek, Nutka and 1 other person like this.
  19. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ponieważ we młynie na baha mam widoczną tylko produkcję dla 6 zagród, słoni, papug, leniwców, pandy i tukana. Porażka:cry:Również na farmie nie mogę produkować paszy dla wszystkich zagród:mad:

20. celestyn69

celestyn69 Młodszy ekspert

masakra pilki niewylatuja szczeg.przy zlotych mam dosc