Sekundowe roślinki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 20 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Witam. Niedawno zasiałem cebulę, i chciałem żeby wyrosła natychmiastowo, no to użyłem białej n. i kerststola (czy jak to sie pisze) i miałem w szklarni aktywny bonus +25% efektywność SN.
    Ale gdy podlałem ją SN, to rosła 3:47. To jakiś błąd czy tak ma być, nie da się zrobić sekundówek bez pnącza kasztankowego? Bo nawet bez tych 5% mi wychodzi 100%

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Po pierwsze to wszystkie bonusy skracające czas należy użyć, aktywować przed posianiem/podlaniem SN. Po drugie do tego co użyłeś potrzebny jest jeszcze właśnie bonus z "kasztankowego rzędu chmur", bez tego żadne uszlachetnione rośliny nie urosną w sekundę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Szkoda :( no trudno może kiedyś będzie możliwość kupienia tego pnącza...

jeszcze szybkie pytanie, czy runa zwiększająca wypadalność narzędzi o 10% działa na wypadajki?

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Kategoria narzędzia obejmuje młotki, gwoździe, deski, itp. Runa nie zwiększa więc ilości przedmiotów eventowych.

Wracając do jednosekundowych roślin nie wychodzi 100%, powiem część z bonusów zwiększa efektywność super nawozu. Musisz więc policzyć czas bonusu super nawozu i od tego policzyć czasy tych bonusów.

Możemy Ci jeszcze jakoś pomóc?

5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

eh
    to wszystko, można zamknąć

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zamykam zatem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.