Opinie Sekretny przepis

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja sierota rano zebrałam przysmak bez tych odpalonych pnączy i na dodatek nie nałożyłam ulepszenia.
    Muszę sobie zapisać żeby to wykonać w następnym zbieraniu.

matthero lubi to.
  2. kasia9911

kasia9911 Czeladnik forum

Nie ma godz. 14, a ja nie mam misji 1. Nie moge zakonczyc. Co sie stalo ?

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

kasia9911, odśwież proszę grę i sprawdź ponownie. Sprawdź zarówno w misjach bieżących (zakładka "Otwarte"), jak i w zakończonych - być może już ją skończyłaś.

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,musiałam dokupić hebanu,,ech gapa ze mnie,,nie widziałam,że potrzebny:cry:

5. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

A ja sierotka w lesie deszczowym mam zagrody i warsztaty, a z nich foremka nie wypada. :p:cry:

tabeh, madzika2 oraz amber♥ lubią to.
  6. amber♥

amber♥ Komandor forum

zrobiłam lepszy numer, sprzedałam wszystkie figi - myślałam że tam trzeba tylko kiwi :oops::p
    skąd ja to znam , identyczna sytuacja tylko ja zagrody trzymam na wodospadach reszta drzewka więc coś tam poleciało :)
    Teraz posiałam paprykę może parę sztuk sypnie - jeśli nie to jutro zbiorę chociaż z 1 pola aby to zad skończyć - a po 14 zbiorę resztę bo znowu trzeba wypadalce :)
    powodzenia :)

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

2 misja zrobiona,,,wypadajek ponad stan....

8. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

odkładaj, będą Ci później potrzebne ;)

-norbijas- lubi to.
  9. Anhedrea

Ja z zakończeniem misji muszę poczekać 7,5 h na przysmak :p

Ale pozbieram trochę foremek na zaś.

olgs3 lubi to.
  10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiem...moze sie uda nazbierac na ostatnia misje...;)

memlak, Anhedrea oraz olgs3 lubią to.
  11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    kolejne dwa ulepszenia zdobyte a wypadajek tylko 22 ponad stan. Jutro kolejne dwa i item będzie już dawał co 8 godzin 2 czekolastyczne przysmaki

12. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam, ja nie mam czasu i wszystko robię w biegu,ale teraz widzę ze coś się dzieje z farma,nie mam nowego eventu z bahamy,co się dzieje,w piórku mam do zrobienia 315 pozycji nowych ,, nic nie rozumie

memlak lubi to.
  13. tabeh

tabeh Zaawansowany

zrobiłam to samo :(

gosiunia007 lubi to.
  14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kasia9911 - Twój post usunęłam. Zapraszam do przypomnienia sobie Regulaminu Gry Farmerama i Ogólnymi Warunkami Handlowymi.
    Przypominam, że udostępniane danych logowania do gry jest z nimi niezgodne i może skutkować blokadą konta w grze.
    Tym razem upominam słownie.

15. Odilia

Odilia Aktywny autor

Witam :)Na razie fajniutko mi idzie z tymi misjami i za godzinkę tą zakończę :) Tak coś czuje że kolejne też nie będą sprawiały zbyt wiele kłopotów :) Czego wszystkim życzę :)

memlak i AngelGina lubią to.
  16. wladziowlad1

wladziowlad1 Czeladnik forum

jak to możliwe że zginął mi z pnącza "Sekretny przepis"

17. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

a ja sierota wczoraj posadziłam nie za długie rośliny i poszłam w kimę... misja skończona ale z zapasami słabo, a te będą potrzebne :(

18. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

wladziowlad1, odpowiedź na swoje pytanie uzyskałeś już >>tu<<. Na przyszłość zadawaj pytanie tylko w jednym miejscu, tak żeby ich nie dublować.

U mnie druga misja zaliczona jeszcze wieczorem. Teraz rośnie długi badyl na miksery. Najgorzej będzie z tą co się zacznie jutro, bo akurat jest sianie, a ja będę mieć na nie mało czasu. No ale, pożyjemy, zobaczymy, może jakoś się uda się zrobić :)

19. czenia

czenia Młodszy ekspert

a ile jest ulepszeń bo mi pisze 'historie piekarzaIII,czy mam wszystkie czy cos po drodze zgubiłam

20. Anhedrea

Albo ja źle widzę,
    W FAQ :
    W 3 diamentowym 1 przysmak [​IMG]

A w spółdzielni 2 przysmaki chcą: [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.