Opinie Sekretny przepis

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

z przepisu tez,,,,,,

oset53, olgs3 oraz BA_Rock lubią to.
  2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Moj zamek stoi sobie grzecznie i co ileś tam godzin zbieram babeczkę. Na targu czasem u mnie jest droga. Pierwsze ulepszenie już jest i czeka aż zbiorę to dziwadło czekolastyczne :)

olgs3 i BA_Rock lubią to.
  3. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Norbi, ale chodzi mi o to skąd najlepiej... oczywiście każdy wg własnych upodobań, ale ja tam obstaję przy swoich :p

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

No widzisz :) nigdy nie sprawdzałam opłacalności produkcji babeczki, po prostu nie miałam przepisu to nie interesowałam się jaki jest koszt jej produkcji, ale po Twoim wpisie to sprawdziłam i już wiem.:p I masz rację:)

Sookie i BA_Rock lubią to.
  5. -norbijas-

[tu zrobimy małe cięcie]
    u mnie to i to ..a i tak kupuje:p

Kawałek posta, który zanadto odbiega od tematu wątku ciachnęłam.
    MOD_Rock

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 maja 2019
  6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja nie produkuję. Mam z itemu . Nazbierało się ich już ok. 300
    Jeśli chodzi o event- to czekam już tylko aż "dojrzeje"item .I po pierwszej misji

olgs3, bacowa70 oraz -norbijas- lubią to.
  7. BA_Rock

Norbi, tylko, że jak widać jesteśmy (i ja też jestem) w wątku i eventowym i tu na tematach eventowych i okołoeventowych się skupmy. Kozetkę tez ktoś na pewno przeczyta. A gdzie się zadaje pytania, to chyba takiemu weteranowi forum nie muszę tłumaczyć :)
    Dlatego pozwól, że fragment Twojego posta usunę, żeby nie wprowadzać niepotrzebnego zamieszania.

8. -norbijas-

spoko....zreszta pytanie przenioslem do odpowiedniego dzialu...
    a eventowo...karnegia juz sobie rosnie...

olgs3, pretorianka oraz BA_Rock lubią to.
  9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Misja prawie zrobiona - rano przysmak będzie, ulepszenie zgarnięte.
    Tropikalne pola przygotowane pod wypadajki.

Sookie, BiałyTrabant oraz pretorianka lubią to.
  10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam nocą .

I Dobranoc Państwu.:) Udaję się w kierunku alkowy, z poczuciem dobrze wykonanego zadania :cry:xDxD

11. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Misja skończona w całości wczoraj około 23.Pozdrawiam i powodzenia w robieniu eventów.
    Miłego dnia

Sookie, Honorat. oraz BiałyTrabant lubią to.
  12. olo530

olo530 Okazjonalny autor

Witam, gdzie znaleść czekolastyczny przysmak ,który ponoć każdy otrzyma na początku ewentu ? Jeden z itemu zebrany ... następny za 10 godz ...rośliny zebrane i niema szans na zakończenie.

13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Musisz go mieć skoro zebrany został z itemu to powinno być ich2. Jeśli nie masz 2 pozostaje pisać do PT.

14. kdudek1

kdudek1 Okazjonalny autor

.u mnie tez koniec zadan w misji a itemu brak . i zadanie pozostanie nie wykonane :(:(:(:(

item postawilam ale nie mam szans na jego zebranie przed koncem misji 10 godzin to chore przy czasie 24 g:(

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to skorzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy swoim poprzednim poście.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Rock

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 maja 2019
  15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Nie , ze nie masz prawa mieć itemu , tylko bardziej obowiązku. Myślę ze do tego 220 poziomu dojdziesz szybciej zaczynając teraz wspinaczkę niż my po 6,7,8 latach gry. I uwierz mi , że brak tych nakładek wcale Ci w tym nie przeszkodzi.
    Jak chcesz możemy to sprawdzić :p Ja np gram(o kurczę :eek:) 7 lat i mam 227 lvl. Daj znać kiedy Ty wskoczysz na 227 . Zakładam , że nie zajmie Ci to połowy tego czasu co mi ;)

Pierwsza misja skończona. Czekam na kolejną.Ehh i tak od 7 lat...:cry:xD:cry: Śmiać się czy płakać?

16. BA_Rock

Jeśli ktoś nie otrzymał czekolastycznego przysmaku na starcie eventu, to proponuję napisać w tej sprawie do Pomocy technicznej. Z poziomu forum niestety nie ma możliwości sprawdzenia tego problemu.

U mnie pierwsza misja skończona. Item ulepszony i z odpalonymi z rana pnączami, kolejny przysmak dojdzie jeszcze przed startem kolejnej misji :)

17. GA-KL

GA-KL Czeladnik forum

Czy mozna skrócić czas , wykonania dekoracji?
    Dopiero ustawiłem historie piekarza , czas 10h do końca misji tylko 5h.

18. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Są dwa pnącza, które skracają czas dekoracji ale nawet one tyle nie skracają ile ty potrzebujesz. Za późno wystawiłaś item i tego nie przeskoczysz.

GA-KL i BA_Rock lubią to.
  19. BA_Rock

GA-KL, na przyspieszenie czasu zbioru itemów działają tylko dwa pnącza. Jedno to "Wielkanoc 2015" o 5%, a drugie dość świeże, to "Jajeczny ekspert" o 10%. Ale nawet z nimi, nie uda Ci się skrócić czasu działania podstawowego itemu do 5 godzin. Tyle, że jeden czekolastyczny przysmak, każdy powinien dostać na starcie eventu, a to wystarcza, na zrobienie ostatniego zadania w misji (zadanie 3 poziom diamentowy), które daje pierwsze ulepszenie itemu, dzięki czemu już potem możesz go zbierać co 8 godzin.

olgs3 i GA-KL lubią to.
  20. GA-KL

GA-KL Czeladnik forum

Dziękuję za pomoc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.