Opinie Sekretny przepis

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Ok.jest ogłoszenie ...ale nawet 10 roślinek nie wpadła po przelogowaniu a na górkę zostało mi 250 sztuk pianki i nie skończona ostatnia misja w V bo nie miałem wystarczająco przysmaków.... gdyby była roślinka to bym skończył...

krasnoludek10 lubi to.
  2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, ale od początku w poradniku była informacja, że piankę można siać tylko do 3 czerwca do godziny 14:00. Tutaj żadnych zmian nie było i wszystko jest zgodnie z planem. Samą dostępność misji przedłużono ze względu na osoby, które wczoraj kupiły koszyk i zamiast jego zawartości dostały floreny.

Gdyby nie było błędu z koszykami i tak nie można by było już siać roślinki, a sama misja byłaby niewidoczna.

krasnoludek10 lubi to.
  3. matthero

matthero Hrabia forum

Mi brakuje 4 czekolastycznych przysmaków i muszę czekać na nie 15h, do jutra rana... -.-

krasnoludek10 lubi to.
  4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Pnącze jest i pracuje...
    brakuje mi 5 ciastek do ostatniej misji i ostatniego ulepszenia... jeśli nie będę spać do 3 w nocy i dam radę zebrać ciastka to zdążę.

krasnoludek10 lubi to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja chyba mam tak samo, ale brakuje mi 6 ciastek. Ciekawe, czy pnącze już dojrzało.. Chociaż w sumie może rano też zdążę zebrać ten item. Ale 1 i tak by chyba zabrakło.

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie mogę zebrać piekarni :( zbieram próbuję oddać ciastka do misji a tam krzyczy mi że nie mam ich w stodole. Próbowałam na różnych przeglądarkach. Do tego z komputera i z telefonu. Nic a nic. Jeśli w ciągu 2h nie uda mi się jej zebrać to nie zdążę zebrać wystarczającej ilości do końca misji :(

edit. udało się, ale ten sam problem miałam z nałożeniem ulepszeń piekarni...

oby już więcej mi się to nie przytrafiło......

Ostatnie edytowanie: 3 czerwca 2019
    krasnoludek10 lubi to.
  7. edi0707

edi0707 Czeladnik forum

Hej, czy jest jakiś sposób, żeby przyspieszyć, żeby "Przygody piekarza" rosły szybciej? Bo z tego co widzę to mi braknie około 20 minut, by zebrać ostatnie 3 jutro popołudniu:cry::cry:

krasnoludek10 lubi to.
  8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Są dwa pnącza skracające czas dojrzewania itemów:
    Wielkanoc 2015 - 5%, Jajeczny ekspert - 10%.

krasnoludek10 lubi to.
  9. edi0707

edi0707 Czeladnik forum

O dziękuję, właśnie sprawdziłam i jajeczny ekspert będzie gotowy na rano. Jest szansa, żeby zdążyć i ukończyć event. :)

krasnoludek10 lubi to.
  10. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Item już na wybiegu dla zwierzaków domowych.
    Koniec eventu a przy okazji, to domek na drzewie nazywa się teraz Legendarny.

Dybilas4, -norbijas- oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. matthero

matthero Hrabia forum

To Fabrykę można postawić w wybiegu dla zwierzaków ?

12. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Pod warunkiem że masz wystarczającą ilość ulepszeń.

krasnoludek10 i matthero lubią to.
  13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I znowu skończę na styk. Tragedia z tym eventem jak ma się studia (nawet druga gra tak nie kolidowała) i chce być niezależnym od farmy... A poza tym lubię pospać. No, ale.. Może znowu zapomniałem o skracających czas pnączach i dopiero dzisiaj włączyłem...

BiałyTrabant lubi to.
  14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Wszystkie misje ukończone, udało się.

krasnoludek10 i magdalena lubią to.
  15. BA_Rock

Misje skończone, item ulepszony, tylko... miejsca na wybiegu zabrakło :cry:xD.

anna0089, krasnoludek10 oraz -norbijas- lubią to.
  16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Mi zabraknie jednego zbioru czekolastycznego przysmaku do zakończenia (dosłownie 8 minut), ale nie łamię się bo ulepszenie domku na drzewie zdobyte, a to najważniejsze :)

krasnoludek10 i jola0909g lubią to.
  17. anna0089

anna0089 Książę forum

Mi zabraknie 2 ulepszeń. Ale wcale się nie martwię za te 10% nie wydam kasy. I jeszcze ta piekarnia zajmuje dużo miejsca , które
    zaczyna być droższe niż niektóre itemy . Powodzenia wszystkim zyczę

krasnoludek10, jola0909g oraz kaska860 lubią to.
  18. bucior78

bucior78 Czeladnik forum

Mama pytanie .Czy chowając piekarza do inwentarza na piątym poziomie mogłem go stracić?
    zostałem z ostatnim podwyższeniem poziomu.

krasnoludek10 lubi to.
  19. BA_Rock

Ulepszenia piekarni po nałożeniu na podstawę trwale się z nią łączą i dlatego w pasku masz już jeden ulepszony item. Możesz go stawiać bezpośrednio na odpowiedniej łące.

krasnoludek10 lubi to.
  20. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Ja też już skończyłam , ale żeby wyrobić się na czas niestety musiałam nastawić budzik na 3 w nocy:sleepy: inaczej zabrakłoby mi 1 sztuki przysmaku , ale co tam raz można poświęcić się dla farmy xD trzymam kciuki za nadal walczących :)

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.