Opinie Sekretny przepis

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeszcze dosiew pianki na przepis V ( ten od 14 godziny) - brakuje 850.
    Na sekretny przepis VI czekają w dużej nadmiarowej ilości foremki i prawie w komplecie miksery.

Przysmaków już 3 w zapasie czeka, kolejne 2 dojrzewają. Mam nadzieję że starczy czasu na zebranie wszystkich.

krasnoludek10 i pretorianka lubią to.
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Mnie brakuje pianki do skończenia tej misji i musiałam kupić SN, a Ty masz nadmiar 900 szt ?
    Używasz Zośkę i SN ?

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

No właśnie. Chciałam się upewnić: Czy nadmiar pianki wysiany przechodzi do kolejnej - dzisiejszej misji czy wraca do 10szt. o godz. 14 ?

krasnoludek10 lubi to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie kupujesz go, tylko kończysz zadanie w misji za floreny. Jeśli w zadaniu pozostanie Ci do oddania tylko 1 czekolastyczny przysmak, to koszt zakończenia takiego zadania wynosi właśnie 9 FL.

Możesz siać dalej. Pianka zostaje:)

5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Przechodzi. :inlove: Właśnie skończyłam rozsiew i zbieranie foremek i mikserów. Ilości czekolastycznych i zielska sprawdzam włażąc do zakończonej już misji :cry:xD

Moje zapasy na teraz ( za 3,5 h kolejny przysmak)

krasnoludek10, kaska860 oraz Anhedrea lubią to.
  6. BA_Marion

Skupiłam się na pilnowaniu itemu i zielsko siałam, jakbym chciała, a nie mogła. W efekcie musiałam dziś SN na piankę chlapnąć, inaczej zbiór byłby ryzykownie na styk...:sleepy:

7. Anhedrea

Rozsiew na dużych polach ze wszystkim 3 razy i zasiewy na małych, także na noc bez dopalaczy.

Wypadajki z wodospadów i tropikalnego.

krasnoludek10, alekar oraz pretorianka lubią to.
  8. JJoanna

JJoanna Książę forum

A ja posiałam piankę i myślę sobie bo powinno mi zostać z tej pianki co najmniej 250 sztuk po ukończeniu zadania diamentowej misji 1 i 2 oraz srebnej misji zadanie 1 bo też zrobiłam - a tu patrzę nie ma zostało tylko 1 sztuka tamte 250 szt to amba zjadła czy coś czy ja to wszystko źle policzyłam bo już nie ogarniam - a według moich obliczeń powinno mi starczyć tej pianki na wszystkie zadania - a tu jak zwykle muszę się obejść smakiem - jak zawsze .:cry::cry::cry::cry::cry:

krasnoludek10 lubi to.
  9. BA_Marion

JJoanna, na forum nie zgadniemy, co stało się z pianką. Jeśli chcesz to wyjaśnić, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną.

krasnoludek10 i JJoanna lubią to.
  10. Anhedrea

Na całą IV misję potrzeba było 1550.
    Miałaś co najmniej tyle wysianej plus oczekiwaną nadwyżkę 250?

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

koniec na 2 minuty przed końcem

ulepszenie poczeka

pretorianka lubi to.
  12. Tatiana51963

Tatiana51963 Forumowy żółtodziób

WItam.
    Dlaczego o 13.55 nie było już misji? Chciałam oddać piankę, ale misja zniknęła.

krasnoludek10 lubi to.
  13. krasnoludek10

u mnie normalnie była

14. sorbon70

sorbon70 Okazjonalny autor

Cześć! Nie czytałam wszystkich informacji od początku. Może już było to napisane, więc z góry przepraszam za ewentualne ponowienie pytania. Czy jest jakiś przyśpieszacz wzrostu czekolastycznych przysmaków?

krasnoludek10 lubi to.
  15. BA_Marion

sorbon70, jedyne co przyśpiesza czas zbioru itemu to dwa pnącza - "Wielkanoc 2015" o 5%, "Jajeczny ekspert" - o 10%.
    Możesz też zakończyć zadanie z brakującym przysmakiem korzystając z florenów.

krasnoludek10 lubi to.
  16. krasnoludek10

Kurczę.. Mam oba i obu zapomniałem...

Dzięki Marion:)

17. sorbon70

sorbon70 Okazjonalny autor

Dzięki za info.

krasnoludek10 lubi to.
  18. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Brak 400 pianki (dorośnie za 3 godziny) i 3 przysmaki-to już niestey dopiero jutro rano. Foremek ponad 1200, mikserów 870. Znaczy starczy. Znowu pianki przystopują. Mam nadzieję, że nie zapomnę i od jutra już po 3 czekocośtam po ulepszeniu bedą

krasnoludek10 lubi to.
  19. krasnoludek10

Co wy robicie, że macie tyle wylotek?! Bo chyba nie śpicie. Ja mam tylko około 500 foremek i chyba około 300 mikserów. Ale kasztanka brak a z SN korzystam tylko w kryzysowych sytuacjach.

20. Anhedrea

Karnegia w tropikalnym i na wodospadach daje wypadajki .

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.