Opinie Seans horrorów w kinie samochodowym

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

udało mi się skończyć całość i do tego przeszłam poziom miłego dziomka Wam życzę

2. dorota444

dorota444 Ekspert forum

zepsuła sie gra, wyświetla sie jakbym całą zrobiła, ha, ha, ha, ale brak itemów i zniknął ten strach z prawej strony wraz z samochodem

3. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

u mnie tak to wygląda :) dzisiaj skończę :music::)

4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] [​IMG] Zgodnie z przewidywaniem koniec eventu.Z dwóch sadzonek Meduzowa wierzba XXL i Przerażająca wierzba 3 dopiero pokaże co zawiera.Do klubu zapisało się 19 Kijków pogo i 21 Kumpli+cztery w pasku bo nie mam gdzie postawić .Piccolo postawione ciekawa jestem co kryje,byle nie klubowiczów.:pxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 15 października 2023
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

6. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja skończyłam dzięki bonusom 100 % i 200% do stodoły post 52:)

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie też strasznie dzisiaj muli, ale w inny sposób - niby posiałem a po odświeżeniu okazało się, że nie całkiemxD:cry:xD A jak już się udało, to nie dało się przejść z Grzybowego Lasu na Pola pełni księżyca-.- Że już nie wspomnę o tym, że w pewnym momencie nawet wody nie mogłem kupić8)xD:cry:xD Wskutek tego na Polach pełni jeszcze badyl nie jest posiany...

EDIT: Część poletek nie zapisała mi nawozu:mad:

8. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

na piechotę również = spacerkiem prawie,
    bez Qpy....
    mamy podobną marszrutę !!
    tempo to samo !!!
    i bardzo podobne wyniki

9. incasent

incasent Ambasador forum

Tak wygląda ten nowy zwierzaczek :)

10. [Farmerowiec]

[Farmerowiec] Forumowy żółtodziób

U mnie również jakiś błąd powstał, przy wrzucaniu do eventu nagle przestało wszystko działać, też mam jakby ukończone wszystkie paski postępu, nie ma tych aut, jest tylko środkowe (do którego wrzucałam), nic nie mogę dodać, gdy wchodzę do sklepiku, wyświetla tylko moje zdobyte talary, ale nic nie mam na planszy, jest czysta, nic nie kupię, bo nic nie ma. Odświeżenie, czy nowe logowanie nic nie zmienia, nadal mam tak samo :(

11. Angel

Angel Książę forum

Dodam jeszcze wartość w stodole ;)

Pnącze mam, do itemu z lewej strony kina brakuje 3 kroki, więc jeszcze trochę i pnącze zadziała. xD

Dodam, że siew balsokodyni tylko na jednym polu gry, bo grzybowy las to tylko jeden teren u mnie. Trochę podgoniłam wczoraj blaskodynie 3 razy SN, bo +1 do stodoły wpadło, ale poza tym nic więcej. Na noc też dawałam blaskodynię, ale dzisiejsza noc to już bakłażan, bo widmo-cornu zabrakło.:sleepy:

12. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

No właśnie.
    Wciąż rozważam pomiędzy 1 Piccolo a 5 zagrodami. Pięciu jajcarni raczej nie dostanę a klubowicz bardzo możliwy, zważywszy że z poprzedniego ewentu niezłe itemy wpadły.
    Zagrody wyjątkowo tanie w porównaniu do sadzonek.

13. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Kupując bazia zmierzchu XXL za gwiezdne talary dostane tylko ulepszenie czy normalne drzewko tez?

14. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

ja robię na piechotkę bo 100 wejściówek nie dało ani jednego bonusu - dramat :cry:
    Ostatnie miejsce, to z pnączem zrobione w całości, środkowe jeszcze nietknięte, a z pierwszego 4 zadania ...zobaczymy ile zrobię

ze sklepiku kupiłam póki co brzozę zmierzchu XXL i krwawy dąb XXL, czaję się jeszcze na sarkofagowiec XXL, a pózniej to w zależności od tego ile zrobię i ile będzie talarów :)

15. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

:)[​IMG] [​IMG] Z Piccolo Genialny Wielozadaniowiec do kolekcji a z sadzonki Kręg drzewo XXL.

16. kokokokoszka

kokokokoszka Czeladnik forum

Zastanawiam się jaki jest sens robienia eventów, w których nie wszycy mogą uczestniczyć np ja nie mam drzewa sarkofagowca słabe to... i smutne po 11 latach grania jak nie mogę bo nie mam drzewa, które tylko może mi wypaśc jak mam szczęście do sadzonek

17. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

Grabie i do pola......

18. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Potrzebuję 3415 badyli do ukończenia całości. Z Piccolo wyszedł Genialny Wielozawodowiec. Za dwie godziny zapominam o evencie.

19. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

A skrzynki z zagrodami otwieraly?
    Z 1 dostałem zagrodę dla zombiaczków. Druga będzie jutro, bo muszę zrobić trolosłonie
    .

20. małgoos

małgoos Cesarz forum

ostatnio był event gt trzabyło wejsc i cos napisac w tym temacie a napewno drzewko by było

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.