schronisko dla wron

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 4 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

zbudowałam schronisko dla wron i jak mam je nakarmić? zrobiłam karmę ale nie mogę im "podać"

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Bo do schroniska oprócz karmy musisz włożyć jeszcze 2 wrony ,a te hoduje się w ptaszarni lub kupuje na targu ;)

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

to chyba powinnam najpierw zbudować ptaszarnię, tak?

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak :)

5. eewunia67

Ptaszarnię kupisz za mroczne plony w sklepie Jacka,możesz też trafić w tajemniczym stajennym lub poprosić graczy podczas eventu G&T ,jak kiedyś go dadzą i się przypomnisz to jedną dam Ci w prezencie ;)

Anuszki lubi to.
  6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

nie wiem gdzie :( grałam 2 lata temu i przestałam, teraz se przypomniałam o grze ale niestety dużo zapomniałam a i takie są nowości że czuję się jak niewidoma :/

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję graczom za pomoc, czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

oj dużo :) ale to później, dziękuję za pomoc

9. eewunia67

Do sklepu Jacka wejdziesz przechodząc w tryb pełni i klikając nad drogowskazem "Sklep Jacka",a tam kupisz ptaszarnię ;)

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka podziękowała, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.