Schematy ogrodów dendrologicznych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika matthero, 23 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matthero

matthero Hrabia forum

Witam. Zostało mi 16 schematów, dzięki którym można rozbudować 4 ogrody. Mi do rozbudowy zostało tylko 3 na bahamie, czyli potrzebne mi jest jeszcze 12. Czy te 4 schematy BigPoint dało "w prezencie" i są póki co niepotrzbne, czy może brakuje mi jakiegoś ogrodu?

Mam:
    6 ogrodów na farmie
    5 ogrodów na bahamie
    2 na pełni

Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2019
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj matthero.

Z tego co widzę to na chwilę obecną masz maksymalną ilość ogrodów dendrologicznych czyli wygląda na to, że 4 schematy zostaną "na zapas". Nie znam zamysłu Producenta ale wydaje mi się, że takie nadliczbowe schematy są celowo, jeśli np. Gracz nie wykona wszystkich zadań z misji a chciałby rozbudować wszystkie ogrody a być może będzie możliwość zakupu jeszcze np. 1 ogrodu na wyspie już bez kolejnej misji czy schematów do zdobycia, czas pokaże.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. matthero

matthero Hrabia forum

Dziękuję za odpowiedź. Temat można zamknąć! :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.