Satanael

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Satanael, 16 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie sniegu jak na lekarstwo- mam nadzieje ze i ta zima taka bedzie ;) chociaz chyba mi troche szkoda sniegu bo jak to swieta bez sniegu? :(
    ehh chyba udziela mi sie juz szalenstwo swiateczne

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

studiuje turystyke i rekreacje
    w sobote mam pierwsze w koncu! konsultacje i w koncu bede wiedizala kto jest moim promotorem...chcialam pisac albo o atracynosci turystycznej latem i zimą Giżycka albo jeziora Niegocin. zobacze co mi zatwierdzi albo podpowie cos nowego bo w sumie konkretnego pomyslu nie mam :p

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

to fajnie ;)
    u mnie promotor sie zmienil w trakcie konsultacji poniewaz zaszla w ciaze ale na zastepce tez nie moge narzekac ;) kontakt mailowy sporo ulatwil ;)
    dasz rade- powodzenia :))

4. chrumcia91

dzieki ;) mam nadzieje, chociaz tak mi sie nie chce ze szkoda gadac :p

5. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

na kiedy planujesz obrone?
    napisanie to chyba najgorsza czesc a obrona- poleci ;)

6. chrumcia91

jeszcze nic nie wiemy, ale w pierwszym terminie-czyli lipiec najprawdopodoniej ;)

licencjat napisalam z okolo 3 tygodnie :p wszystko na ostatnią chwile. jak mielismy oddac pierwszy rodzial czy drugi to ja jeszcze nic nie mialam i jechalam sobie na tydzien na narty hehe

7. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

szukam i szukam a tu Huberta nie ma w domku :(
    robicie event? :)

8. chrumcia91

ja robie 3 zadanka ;) szkoda mi kolorowych zwierzakow i nie chce mi sie siac wiecej roslin bo do kojenego nie starczy. a nagrody malo warte....

9. Satanael

Satanael Okazjonalny autor

nie robie eventu mam za niski poziom.
    Miłego dnia ;)

10. **Bastet**

**Bastet** Zaawansowany

Witaj Hubercie.
    Życzę miłych pogawędek 8)

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2015