sasiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika arczi54, 19 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arczi54

arczi54 Aktywny autor

przez pewien czas bylem mało aktywny na farmie odbierałem od czasu do czasu prezenty za logowanie a teraz znikneli wszyscy moi sasiedzi czy musze zaprosic znowu nowych

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, jeśli długo byłeś nieaktywny w grze (samo logowanie od czasu do czasu i odbieranie prezentów nie wystarczy) a chcesz mieć sąsiadów to musisz ich zaprosić, ewentualnie ogłosić się w wątku Szukasz sąsiada? Ogłoś się tutaj - grudzień 2018
    i jeśli ktoś przyśle Ci zaproszenie to je zaakceptować.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

3. arczi54

arczi54 Aktywny autor

dzieki bardzo ide szukac nowych sasiadów na swieta zeby nie spedzac ich samemu czy mozna jakos odzyskac starych.

4. SMOD_Atena

Jeśli pamiętasz nicki sąsiadów, których utraciłeś to możesz wysłać im zaproszenie ponownie ale nie wiem czy będą mieli wolne miejsce i zaakceptują Twoje zaproszenie. Spróbować zawsze warto, jeśli się nie uda to zaprosisz innych Graczy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. arczi54

arczi54 Aktywny autor

dziekuje juz znalazłem jak to zrobic pozdrawiam i mozna zamykac

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.