sanie jeszcze raz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aniasz370, 19 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aniasz370

aniasz370 Młodszy ekspert

Jak się pozbyć tych nieszczęsnych sań? Nie chciałabym wyłączyć wszystkich animacji. Podobają mi się, farma żyje. Tylko te sanie są denerwujące. Jeżeli są dopisane do Mikołaja i usunę go do paska wtedy nie mam punktów. Czy można w jakiś inny sposób je wyłączyć.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie ma możliwości wyłączenia animacji poszczególnych itemów. Jeśli animacje są włączone to dla wszystkich przedmiotów na farmie, jeśli wyłączymy animacje to również dla wszystkich.
    Może masz na Cudownym pnączu jakiś inny item, który daje podobne PD i mogłabyś postawić na tej chmurce sanie, a item na ich miejsce w ogrodzie ozdobnym ? Sprawdź proszę.
    Poza wyłączeniem animacji lub usunięciem sań do paska, lub postawieniu na chmurce Cudownego pnącza , nie ma innego sposobu aby pozbyć się latających sań.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. aniasz370

aniasz370 Młodszy ekspert

nie, nie mam więcej pytań, dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.