sandałowiec

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiewiorka721, 12 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

zebrałam właśnie nasiona sandałowca i weszlam na misję w spółdzielni chcąc wpłacić ale okazuje się ze jest 0 sztuk więc się przelogowałam ale to nic nie dało

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli zebrałaś drzewko, a nasiona nie pojawiły się w stodole, to wyloguj się proszę jeszcze raz, a następnie z powrotem zaloguj do gry. Skorzystaj również z innej przeglądarki, a także z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<.
    Jeśli przedstawione wskazówki nic nie dadzą, pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną - tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum niestety nie mamy takiej możliwości :(

3. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

dzięki,trzy razy się przelogowywałam,przeglądarka inna nic nie dała,więc napisze do pomocy,można zamknąć

MOD_Cookie* lubi to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję i mam nadzieję, że nasiona się odnajdą :)
    Życzę miłego wieczorku i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.