samouczek - naklejki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bunny132, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bunny132

bunny132 Generał forum

w albumie są cztery naklejki z samouczka(dziecko na pokładzie, geniusz, ogrodnik, twoja farma). czy one też były do zdobycia w eventach?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szczerze mówiąc zaniedbałam mój album,bo zawsze się gubiłam w nim,ale z tego co wiem to po najechaniu kursorem na wybraną naklejkę pojawia się okienko informacyjne,a w nim-co to za naklejka i w jaki sposób jest zdobyta.

Zajrzałam do mojego albumu i te 4 wymienione przez Ciebie naklejki są właśnie za przejście tutorialu (samouczek).

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2015
  3. bunny132

bunny132 Generał forum

no właśnie pokazuje że z samouczka?

4. SMOD_Atena

I inaczej nie może pokazywać,ponieważ akurat pierwsze 4 naklejki zdobywaliśmy właśnie podczas przechodzenia tutorialu.

5. bunny132

bunny132 Generał forum

to dziwne ze przechodzilam tutorial a naklejek nie mam:p

6. SMOD_Atena

Wybierz proszę w albumie po prawej stronie układ naklejek "według źródła" i po lewej przesuń suwak w dół,może gdzieś Ci się zawieruszyły i ich nie widzisz.

7. bunny132

bunny132 Generał forum

swieca na szaro. ale jeszcze sprawdze, nie ma.

8. SMOD_Atena

Jeśli są szare,to wygląda na to że nie ma ich w albumie,ale dlaczego ich tam nie ma tego nie wiem i myślę,że jedyny sposób żebyś dowiedziała się co się z tymi naklejkami porobiło to napisać do Pomocy Technicznej,tam jest możliwość sprawdzenia Twojego konta.

9. bunny132

bunny132 Generał forum

tak zrobię. no trudno, może coś zrobiłam nie tak:(:p. można założyć kłódeczkę. miłego wieczoru dziękuję za pomocxD

10. SMOD_Atena

Ja również dziękuję,miłego wieczoru życzę i i skoro można to kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.