Salonik u Aniołka i Czarownicy

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika *aniolek, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

2. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Proszę bardzo i bardzo mi miło :) Jak na jeden dzień to dołożyłam jeszcze jedną hihihihi

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też śliczna :inlove: ale się będę przebierać 8)8) już zaczynam świętować zatem :p dziękuję :)

malgosia355 lubi to.
  4. 6elka4

6elka4 Baron forum

Czy ja też mogłabym załapać się na coś jesiennego z jakimś pisiulem najlepiej owczarkiem nizinnym. Zdaję się na inwencję twórczą autora,mnie się wszystko podoba. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

5. malgosia355

Ostatnie edytowanie: 29 października 2017
  6. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dziękuję bardzo Małgosiu,przepiękne,na zmianę z niemieckimi będę zakładała;)

malgosia355 lubi to.
  7. malgosia355

Proszę bardzo nie ma sprawy :)

benia i 6elka4 lubią to.
  8. benia

benia Fanatyk forum

Witaski Małgoniu :) całe wieki mnie nie było chyba się nie gniewasz :pale tak po starej znajomości to poproszę o jesienną kiecke
    może znajdziesz co fajnego by do ludka z awka podpasiło :) oczywiście w wolnej chwili
    pozdrawiam :)buziolki Małgoniu :)

9. malgosia355

Coś ty ja się nie gniewam sama nie mam czasu teraz :) oczywiście zrobi się tylko po tym młynie na farmie :) Buźka

martam2000, xBabciaEwa oraz benia lubią to.
  10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Małgosiu .
    Poproszę o sukienkę , żebym mogła zimową zdjąć . Wybredna nie jestem , wszystko ubiorę oczywiście zgodnie z regulaminem .
    Pozdrawiam cieplutko .

martam2000 i malgosia355 lubią to.
  11. malgosia355

Witaj kochana w moich progach jutro się zajmę sygnaturkami dla Bożenki i Ciebie :)

benia, martam2000 oraz xBabciaEwa lubią to.
  12. xBabciaEwa

Super , już się cieszę .

benia i martam2000 lubią to.
  13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :) chyba czas się już na zimę szykować.. futrzakom też ;) miałabyś jakiś pomysł na zimową futrzastą sygnaturkę? :)

benia, xBabciaEwa oraz malgosia355 lubią to.
  14. malgosia355

Ostatnie edytowanie: 14 listopada 2017
  15. xBabciaEwa

Dziękuję Małgosiu - piękne są takie inne - bardzo , bardzo dziękuję i pozdrawiam cieplutko - buziole . :inlove::inlove::inlove:

benia i malgosia355 lubią to.
  16. malgosia355

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2017
    benia i xBabciaEwa lubią to.
  17. benia

benia Fanatyk forum

Cześć Małgoniu:) śliczne dzięki wszystkie cudne:inlove::inlove::inlove::inlove: już się nawet zestroiłam:D
    Małgosia dorób do tej awka w wolnej chwili jeat cudna :inlove::inlove::inlove: dziki raz jeszcze :) buziaki :)
    https://vpx.pl/i/2017/11/15/benia1.png

malgosia355 i xBabciaEwa lubią to.
  18. malgosia355

benia lubi to.
  19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

puchaty pingwinek też na pewno będzie cudny :D:D

benia i malgosia355 lubią to.
  20. benia

benia Fanatyk forum

Małgoniu dziękuję pięknie za awek :) a przy okazji poproszę o kubrak na zimę oczywiście w wolnej chwili nie ma pośpiechu
    buziaki :)

malgosia355 lubi to.