Salonik u Aniołka i Czarownicy

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika *aniolek, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

malgosia355 lubi to.
  2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Dziękuję, bardzo mi się podoba. Teraz wiosna może przychodzić.
    Pozdrawiam

malgosia355 lubi to.
  3. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

4. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

malgosia355 lubi to.
  5. malgosia355

Bardzo proszę :)

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przepraszam, dopiero teraz zauważyłam edycję posta z lutego... :( naprawdę nie wiem, jak to się stało :oops: najmocniej przepraszam:cry:
    dziękuję, stworek trochę mało włochaty, ale fajny i schowałam na przyszłą zimę :) jeszcze sobie poszusuje :)

obiecuję poprawę! jeśli byś chciała i miała chwilkę na wykonanie dla mnie sygnaturki z włochaczem w wiosennej scenerii, byłabym bardzo szczęśliwa.. jeśli mnie wpisałaś na czarną listę drani, to będzie mi bardzo przykro, ale zrozumiem :(

7. malgosia355

No coś ty nic się nie stało ja mało obrażalska jestem :) a posty jak najbardziej można przegapić zresztą masz tyle pięknych ubranek :) oczywiście coś pokombinuję :)

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Czy mogę prosić o zabawną (najlepiej coś z radością życia i aktorstwem), wiosenną sygnaturkę:) ??? Wymagania są w nawiasie;) Chodzi tylko o to, że w tej zimowej mi już za gorąco a i bałwanki się roztopić zdążyłyxD Czy może tutaj niestety też już nie mam wstępu:( ???

9. malgosia355

U mnie jeszcze nie byłeś , jak będziesz grzeczny będzie wszystko ok :) Tylko nie wiem czy ja sprostam twoim wymaganiom no zobaczymy...
    Radość życia jak i aktorstwo to szeroko pojęte słowa co dla ciebie jest ważne?

Ostatnie edytowanie: 1 kwietnia 2017
  10. krasnoludek10

Imprezy, wcielanie się w rolę, cytaty związane z aktorstwem - te sprawy:)

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dziękuję :) nie mogę się doczekać efektów :) piękna wiosna za oknem, więc śnieg w sygnaturce już się nie trzyma najlepiej ;)

malgosia355 lubi to.
  12. malgosia355

13. krasnoludek10

Mam wątpliwości pomiędzy 1 a 3, więc poproszę obydwa avki;) Dzięki wielkie:) Najwyżej jedną będę miał na za rok:) Ale te maski też zajefajne. No i mam dylemat jaki każda kobieta ma codziennie, patrząc na swo j ą pełną sza f ęxD

benia lubi to.
  14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

chwalę Cię - piękności uszyłaś Małgosiu - mam nadzieję że już ciut zdrowsza jesteś

no i miałaś się przebrać nie chodzić tak na ciemno
    wiosna w pełni budzi się wszystko do życia - nie śpij ;)

Pozdrawiam :)

15. malgosia355

Avki zaraz dorobię :) co do szafy hmmm facetowi też się przyda pełna :) spokojnie wykorzystasz...

Miło mi kochana że się podoba no zaraz się przebiorę już na święta hihihihi...
    Tak czuję się ciut lepiej ale przydało by się poleżeć jeszcze ze 2 dni...cóż jutro praca :)

Proszę avki

[​IMG] https://vpx.pl/i/2017/04/02/av.jpg

[​IMG] https://vpx.pl/i/2017/04/02/av1.jpg

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2017
    benia lubi to.
  16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

malgosia355 lubi to.
  17. malgosia355

To fajnie , miło mi :)

benia i antonina-farmerska lubią to.
  18. krasnoludek10

Dzięki wielkie:) Sorki, ale dopiero teraz zauważyłem;) Do 2 i 4 też możesz zrobić avka - koniecznie jednego:) Na pewno założę;) Jak nie na wiosnę, to latem jak będą narzekać, że mi się stare garniaki spociłyxD

Karo* lubi to.
  19. malgosia355

20. wolf031973

wolf031973 Książę forum