salon pielęgnacji wąsów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 23 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

Wg. oficjalnej wersji (tak zrozumiałam) produkt z salonu pielęgnacji wąsów z eventu to nie ten sam produkt co z poprzedniego salonu więc wybudowałam nowy salon z eventu i teraz mam ich 4 sztuki i 3 pomarańczowe jak mam odróżnić który stoi mi na polu bo w pasku podawane są razem i czy po ewencie zabiorą mi wszystkie czy tylko ten jeden

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Raczej myślę, że chodziło o tą fabrykę z napisem akcja, czyli to:

A tą co była jako nagroda:

Obie dają sztuczne wąsy, ale ta z napisem akcja (albo ją oddawało się do eventu albo po evencie była wymieniana) daje inne sztuczne wąsy, niż ta bez tego napisu. Te co masz w evencie z ostatniego zadania nie znikną Ci i produkt jej będziesz mogła oddać do misji.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ogrodnik45, w evencie Komiks VIII - Klient ma zawsze rację mogliśmy wygrać salon pielęgnacji wąsów, która na stałe została wprowadzona do gry. Eventowa fabryczka nazywała się "salon pielęgnacji wąsów (akcja)". :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Agata00755, dziękuję za pomoc. :)

4. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

dziękuję można zamknąć

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można to temat zamykam :)
    Życzę miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.