Opinie Saga zaświatów i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Sagę też robię.:)

2. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Udało się za pierwszym razem, a z tych 6 skrzynek 1 kryształ, w sumie mam 4.

3. nemo75

nemo75 Stały bywalec

wygrywam mroczne kryształy a ciągle na stanie mam tylko 1? jakby mi nie doliczało nagród chyba że znajde je gdzie indziej???

niebo016 lubi to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Według Poradnika mroczne kryształy znajdziesz w skrzyniach mrocznych kryształów.
    Same skrzynie otrzymujesz jako nagrody za rozegrane minigry z Ingrid. Otrzymane skrzynie znajdują się w inwentarzu zakładce towar konsumpcyjny.

niebo016 i margaretazet lubią to.
  5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja w końcu zrobiłam coś w misjach,bo rozżarzony buk mi potrzebny był na nowe drzewko a miałam tylko jeden... -eventu nie robię,otwieram tylko tą skrzynkę za gęś.:p

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Mam dopiero 2 kryształy, ale optymistycznie zakładam, że wpadną. Przecież to nadal początkowy okres eventu:D

niebo016, Majeczka13 oraz dantic3 lubią to.
  7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie dopiero 3 kryształy :pjak nie wpadna to daremny mój wysiłek -.-

niebo016, kornik1 oraz Majeczka13 lubią to.
  8. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie nadal całe 0 kryształów

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie trafiło się 6,,pozdrawiam sobotnio;)wszystkich farmerów:inlove:

10. kornik1

kornik1 Cesarz forum

a ja mam już 9, jeszcze 3 i coś odpalę :)

11. niebo016

niebo016 Generał forum

:pZ odblokowanych 3 wywarów czarownicy mam 5 mrocznych kryształów. Powoli się uzbiera na 2 pnącza :p

BiałyTrabant i aleksandra lubią to.
  12. arczi54

arczi54 Aktywny autor

czy zeby zebrac wszystkie talary to trzeba wyscigi powtarzac od nowa

13. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

nie, nawet jeśli byśmy chcieli to wyścigów nie można powtarzać...trzeba 2 razy skorzystać ze świetlistego paliwa XXL, żeby podwoić żetony

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wyścigów nie da się powtarzać.
    Zgodnie z Poradnikiem należy podwajać nagrody.
    "Wskazówka! W "Sadze zaświatów" potrzebne będzie 5 szt. Samolotożetonów, podczas gdy znajdują się one tylko w 3 miejscach tras wyścigowych. Do zdobycia kompletu tych przedmiotów konieczne jest zatem podwajanie nagród z nimi."

aleksandra lubi to.
  15. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

czyli jak sie juz przeszlo wyscig to nie ma mozliwosci zebrania tych zetonów

aleksandra lubi to.
  16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

te żetony są w wyścigach 1,3,5,,po jednej sztuce,,wystarczy w dwóch wyścigach zdobyć podwójne,,potrzebne jest 5

17. farmerinha

farmerinha Koneser forum

Hmmm, jesli event się skończy to z pozostałych skrzynek już mi nie wypadną kryształy? Tak to działa?

18. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Tak to dokładnie działa:) dlatego warto uzbierać sobie odpowiednią ilość (12, 13 lub 25 kryształów - zależnie od tego czy interesują nas oba pnącza, czy może tylko jedno) a resztę skrzynek otworzyć po evencie, żeby mieć pewność, że nie dostaniemy nadprogramowych kryształów:p

farmerinha i BA_Marion lubią to.
  19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Umnie 8 krysztalow loty zakonczone bardzo pozytywnie bo z TS-ow wyskoczyla modrosojka.Powodzenia jeszcze latajacym.

BiałyTrabant lubi to.
  20. Lunari78

Lunari78 Książę forum

u mnie jest jeszcze gorzej na wszystkie które otwarłam był tylko 1 :(>:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.