Opinie Saga zaświatów i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jako, że za pierwszy rzut zdobyłam 2 wywary, to miałam 11 skrzynek i dostałam:

2. natalka2332

natalka2332 Młodszy ekspert

Gdzie są te skrzynki co zdobyłam w minigrze

3. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Skrzynki znajdziesz dokładnie tam, gdzie wszystkie pozostałe - w swoim inwentarzu z przedmiotami ozdobnymi, w zakładce "Towar konsumpcyjny" :)

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tam gdzie zawsze są skrzynki

MOD_Cookie lubi to.
  5. natalka2332

natalka2332 Młodszy ekspert

6. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Dodatkowe 2 wywary dały mi jeszcze 5 skrzynek i z 10 nie dostałem nawet jednego kryształu, chyba znowu na początku, będzie problem, jak kiedyś z perłami.

olgs3 i Anhedrea lubią to.
  7. kitty861

kitty861 Czeladnik forum

kupiłam drzewko- upiorna wierzba ,ale go nie mam- gdzie je mogę znaleźć

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Drzewko znajdziesz w inwentarzu z drzewami. Najlepiej poszukać go będąc w strefie Pełni Księżyca. W wyszukiwarkę wpisz kilka pierwszych liter z nazwy drzewka.
    Na przyszłość z pytaniami zapraszam do działu Pomoc.

9. farmerinha

farmerinha Koneser forum

No miałam nie robić... ale jak nie robić jeśli po raz pierwszy udało mi się trafić w 10 w pierwszej próbie? xD Historyczny dzień :D Widać w magii jestem lepsza niż w rzucaniu toporkami xDxDxD

6 skrzyneczek, z czego 2 kryształy. Przewiduję kolejną ultra nadprodukcję jak z perłami..

10. zagajnik63

zagajnik63 Młodszy ekspert

prosze o pomoc jak zdobwac te wywary bo niemam pojecia

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Polecam Poradnik: Saga zaświatów, są w nim wszystkie informacje, między innymi:

Na planszy znajdują się pola z zadaniami.
    Zaczynamy od środkowego pola, w którym należy oddać 1 x gęś. Po wykonaniu tego zadania otrzymuje się dostęp do trzech sąsiadujących pól wskazanych przez strzałki. Następne strzałki pokazują kolejność odblokowywania dalszych okienek z zadaniami.

Poniżej wymagania i nagrody dla poszczególnych pól:
    Nagrodą w części pól jest Wywar czarownicy, który można zbierać z planszy co 23 godz. Pierwszy zbiór jest możliwy bezpośrednio po wykonaniu zadania na danym polu.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ale w tym evencie tej skrzynki do zdobycia nie ma, tak że na przyszłość zapraszam z tego typu pytaniami do działu Pomocy: Pytania ogólne. Tutaj dla porządku posty usunęłam.

13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Może zamiast ultra nadprodukcji lepiej wstrzymać się z otwieraniem skrzyń do zakończenia eventu - jeśli będzie się już miało wszystkie potrzebne kryształy;)

14. rachelawka

rachelawka Forumowy żółtodziób

Mam problem z tymi żetonami - nie widzę żadnej z akcji, dzięki którym można je dostać. Gdzie je mogę znaleźć? Myślałam, że będą w misjach, ale tam pustka.

15. BA_Marion

Jedną z akcji z pewnością widzisz:) To Nocny wyścig (link do poradnika). Wstępne informacje kiedy spodziewać się kolejnych znajdziesz w >>Kalendarzu<<.

16. dorota444

dorota444 Moguł forum

Drugi dzień żadnego kamienia......:( !!!!!!!!!!!! Jestem suuuuuuuper pechowcem :(, :(, :(

17. rachelawka

Nie ma właśnie takiej akcji, podaję link do zrzutu ekranu - https://imgur.com/a/nCNFXHH Gdy szukam tej akcji w akcjach specjalnych lub tych związanych z księżycem również niczego nie widzę.

18. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Z tego co widzę szukałaś jej w niewłaściwym miejscu. Aby rozpocząć loty musisz kliknąć w symbol stracha na wróble z dyniową głową. Możesz go znaleźć np na głównej farmie, w prawym górnym rogu planszy pomiędzy kombajnem i oazą miłości.

aleksandra i BA_Marion lubią to.
  19. BA_Marion

rachelawka, tego eventu nie znajdziesz w spółdzielni. Można przejść do niego przez newsy, zegar eventowy. Najszybciej jednak przez ikonkę wydarzenia na głównej lub dzikiej łące - w kolorowym kółku na poniższej grafice:
    Przechwytywanie.PNG

aleksandra lubi to.
  20. rachelawka

Aaaaa, jejku. Już łapię. :) Dzięki wielkie!

BA_Marion lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.