Sadzonki Rio

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marzenocha, 21 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Witam! Już dawno nie kupowałam tajemniczych sadzonek i teraz kompletnie się zakręciłam albo nie ogarniam tego co się dzieje ( albo po prostu głupia jestem). Więc możemy kupić Pakiet na farmę, albo pakiet na Bahamę, lub pojedyncze drzewko na Wyspę. Czy jest możliwość zakupu pojedynczego drzewka na Farmę? Bo ja takiej możliwość nie widzę, ale może moja postępująca ślepota ;). Od razu proszę o wybaczenie jeśli pytanie jest z kategorii tych głupszych :)

P.S Czy sadzonki na farmę a Bahamą różnią się wyglądem? Czli jedno z nich jest w doniczce a drugie w woreczku?

patrycja9922 lubi to.
  2. Kasialka

Kasialka Generał forum

Jak najbardziej można kupić pojedyncze drzewko na farmę :) Pod ikonką żółtego drzewka są na farmę, pod różowego - na bahamę :)

patrycja9922 lubi to.
  3. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Ja mam tylko trzy oferty drzewek: Pakiet za 210 florenów na Farmę, Pakiet tropikalny za 210 florenów, no i pojedyncze drzewko za 5 florenów "zagadkowe drzewo Rio" w doniczce z żółtym kwiatkiem- po zakupie okazało się że jest to drzewko na Bahamę. Ja tego nie ogarniam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pojedynczą tajemniczą sadzonkę kupisz klikając w czerwony koszyk po lewej stronie ekranu gry.Jeśli ma to być sadzonka na farmę,klikasz w koszyk z pozycji farmy.Natomiast jeśli ma to być sadzonka na wyspę,klikasz na czerwony koszyk będąc na wyspie/zakładka z drzewami..

Sadzonka na farmę jest w doniczce,tym razem z żółtym kwiatem Kowhai po prawej stronie,nazywa się "Rio",a na wyspę w woreczku z różowym kwiatem Amherstii,ta nazywa się "Tropikalne zagadkowe drzewo".

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2015
  5. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Trochę się zakręciłam. Udało się!!! Dziękuje Kasialka oraz SMOD_Atena. Można zamknąć ;) Życzę miłego weekendu!

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję,wzajemnie miłego weekendu i wymarzonych drzewek życzę i skoro można,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.