sadzonki i drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Piotr_Mitera, 25 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piotr_Mitera

Piotr_Mitera Czeladnik forum

w sklepie mogły by być dostępne zagrody po miesiącu od eventu w którym one były albo w stajennym.
    czyli żółwie dziobaki i inne. drzewa które są ze sadzonek też powinny być do zakupienia w sklepie za SG miesiąc po evencie z sadzonkami ,bo nie każdy ma taką samą szansę na zdobycie.
    10%na10 000% ludzi ma tarninę, żółwie ,Ptaka Kiwi ,dziobaki tropikalne drzewa
    ;);) DZIĘKUJE!!!!

Post edytowałam, czcionkę zmniejszyłam na zgodną z Regulaminem forum:
    Proszę stosować się do cytowanego punktu. Tym razem upominam słownie.

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 czerwca 2015
  2. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Piotr_Mitera, zapoznaj się proszę z zasadami działu: Zasady działu, jeżeli chcesz zamieścić jakiś pomysł skorzystaj również z wzorów pomysłów: Wzory pomysłów. Pamiętaj aby precyzyjnie opisać pomysł oraz dołączyć ankietę. Ten pomysł ankiety nie posiada i jest niedopracowany w związku z tym jestem zmusza go zamknąć i przenieść do archiwum.
    Zachęcam do zamieszczania dopracowanych pomysłów. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.