Sadzonki a wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 8 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam wszystkich,pytam z ciekawości bo jakoś nigdy na to nie zwróciłem uwagi-z sadzonek po pięciu godzinach od posadzenia też wypadają "wypadajki" czy dopiero po całkowitym dojrzeniu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Szczerze mówiąc, ja też nie zwróciłam szczególnej uwagi podczas odkrywania tajemniczych sadzonek czy stajennych i nie jestem pewna,ale wydaje mi się,że "wypadajki" również z nich wypadały.Może ktoś z Graczy zwrócił uwagę i podzieli się swoimi spostrzeżeniami na 100% tutaj.Zapraszam również do tego tematu : >>>klik<<<. Tam Gracze zamieszczają na bieżąco swoje opinie,uwagi,itp.. na temat eventu.

3. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Z tego co zauważyłam u mnie, wypadajki wypadają także zaraz po odkryciu tajemniczych sadzonek (czyli po 5 h od posadzenia), a nie dopiero po ich dojrzeniu :)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

KaBeUK, dziękuję za pomoc. :)

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? :)

5. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Serdeczne dzięki za odpowiedzi-pozdrowionka

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Pozdrawiam również, skoro kolejnych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.