słony piekarczyk

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 18 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

czy po skończeniu eventu na etykietce piekarczyka nie powinna być skrzynia z napisemIII? mam postać piekarza i strzałkę w górę, jakby coś jeszcze było do zrobienia i rozbudowy itemu. błąd czy czegoś nie zrobilam?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dla itemu Słony piekarzyk I można zdobyć 2 ulepszenia.
    Nazwy i grafiki itemów są takie jak to ustalił Producent gry i są podane w poradniku: Kawałek raju.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie chdzi mi o wygląd itemu, ale informacji na etykietce, która się pojawia, kiedy nakierujemy na niego kursor, a pamiętam, że inne itemy miały taką strzałkę na niższych poziomach. event skończyłam, ale coś jest nie tak. ok, piszę do pt, tu już nic pewno się nie dowiem. temat do zamknięcia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Grafika itemu ze strzałką nie musi oznaczać, że ma być ulepszony, takie grafiki mają też itemy już ulepszone.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.