słoniki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kaliope555, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kaliope555

Kaliope555 Forumowy żółtodziób

Witajcie, ostatnio same problemy. Gra wiesza się dość często, a teraz jeszcze mi zniknęły słonie,został tylko jeden :( Kaliope555 poziom74

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kaliope555, a nie sprzedałaś czasem słoników na targu? Lub może oddałaś do jakiejś misji?

Jeżeli nie, na początek spróbuj zastosować się do poradnika: Gdy gra nie działa

Napisz proszę czy pomogło. :)

3. Kaliope555

Kaliope555 Forumowy żółtodziób

Nie nie sprzedałam, a robię teraz tylko nianki, tam słonie niepotrzebne.... buuuu... zajrzę do poradnika

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kaliope555, zajrzyj, często pomaga czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej a także aktualizacja AFP. Spróbuj też zalogować się do gry z innej przeglądarki.
    Jeżeli słoniki się nie znajdą napisz zgłoszenie do PT (link masz pod ramką gry), tam udzielą Ci pomocy, ponieważ z forum nie jestem w stanie sprawdzić co się dzieje na Twoim koncie. Pamiętaj proszę aby dokładnie opisać problem, oraz aby wiadomość miała minimum 140 znaków.
    Mam nadzieję że słoniki się znajdą :)

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A może produkujesz masło?? Tam też trzeba słonie:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Yaris_123, dzięki za pomoc, zapomniałam o maśle orzechowym, jakaś roztargniona dziś jestem :)

Kaliope555, sprawdź proszę czy faktycznie nie masz wystawionych wytwórni masła orzechowego - może to w nich znikają Twoje słonie :)

7. Kaliope555

Czy wyjaśniło się gdzie znikają Twoje słonie ??:)

8. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Gracz został skierowany do Pomocy Technicznej celem wyjaśnienia, a w związku z brakiem zainteresowania wątkiem wieszam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.