słodkości królowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ilona2391, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

Nie umiem zadać pytania do odpowiedniego forum więc pytam tu.Kiedy królowa rzuca słodkości? Skończyłam jeden z poziomów gry i nic się nie dzieje.Trzeba skończyć dekorować całość wozu?Jak już skończę cały to skąd mam wiedzieć kiedy będzie to rzucanie?

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak, trzeba udekorować całośc wozu, jak skonczysz, kłódka przy królowej zniknie i będzie można łapać słodycze

3. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

ok ale co ile te słodycze polecą?Jest jakis czas wyznaczony?trzeba bedzie podstawiac koszyk za koszykiem?

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

5. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

królowa jedzie wozem i rzuca słodyczami i fantami przez 25 sek.
    Masz jeden koszyk i przez ten czas musisz nazbierać jak najwięcej.
    Jeśli posiadasz więcej koszyków, to możesz je wykorzystać na bieżąco -
    po każdym łapaniu podstawiasz następny ( każdy przez 25 sek.) i tak dalej...
    dopóki je masz

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mariolka, Michaś - dziękuję Wam za pomoc.

ilona2391, zapraszam do zapoznania się z wyżej podanym poradnikiem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

Dziękuję forumowiczom za informacje-pomocniejsze niż poradnik Ateno.Można zamknąć.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oj przykro mi, zespół FAQ ( swoją drogą tacy sami Gracze jak Ty ) tak się zawsze stara :(
    A skoro wszystko jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.