słodka niespodzianka i bonusy z dzielnicy i bahama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 6 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Witam mam parę pytań (jak zwykle wcześniej przejrzałam forum w poszukiwaniu odpowiedzi ale... )

1. na jakiej zasadzie działają bonusy z dzielnicy rzemieślniczej ? chodzi mi o te skracające czas produkcji czy w trakcie automatycznie skraca się czas czy trzeba je zjeść przed nakarmieniem zwierzątek żeby miało to sens?

2. pnącze i rząd za 750 tyś - dobrze nabylam go i co dajej? jeśli nie mam femeraków to czy będzie w najbliższej przyszłości jakaś misja? czy pozostaje mi czekać albo na promocję rzeczy w jakimś pakiecie ew gt ?

i czy w jakieś misji w spółdzielni są sklepowe żetony do zdobycia ?

3. pytanie jeszcze o bahamę w jaki sposób i czy jest możliwość szybszego przechodzenia poziomów i w jakich misjach można zdobyć banany ? i czy będzie jeszcze promocja na kupno bananów bo chyba było coś takiego...

i chyba tyle z hurtowych pytań...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

1. Wszystkie bonusy skracające czas wzrostu czy hodowli należy użyć przed posianiem czy też nakarmieniem zwierząt. Te, które dają bonus zwiększający ilość taki jak np.. chutney marchwiowo-jabłkowy używamy przed zbiorem. A tutaj znajdziesz poradnik:

2. Itemy na rząd Słodka niespodzianka:

były do zdobycia:

Słodkie drzewko - event Wiosenne porządki,
    Czekoladowa moneta-niespodzianka - Wrogie przejęcie,
    Czekoladowe jajko-niespodzianka - Perypetie z pisankami,
    Owocowy automat - niespodzianka jest do zakupu za 50 farmarek w - Skleporamie,
    Babeczkowa niespodzianka - Magiczne wspomnienia.

3. Poradnik na temat Bahamaramy znajdziesz tutaj:
    Sugestie i porady doświadczonych Graczy znajdziesz np.. w tym wątku, w którym również możesz zadać Graczom pytania: Porady doświadczonych graczy lub w tym: Bahamarama.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

nie dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.