Słodka gorączka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 22 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

witam
    Po przyjściu z pracy wchodzę na grę zbieram plony na głównej farmie. Zasadziłem rośliny z duża ilością PD co przekłada się na ilość wypadajek a tu się okazuje ze nie ma roślin do siania. Sprawdzam na forum i jest ogłoszenie :) Godzina 11. 14 ( sa tacy co pracuja o tej porze i nie mają mozliwości ciagłego obserwowania forum ) że ewent został przesunięty. Jeśli by się rozpoczął o własciwej godzinie mogłem zebrac duzo wypadajek a tak do rozpoczecia itemu ile zbiore w ciągu tych 2 godzin?i prosze nie pisac ze został przedłuzony bo to i tak się nie przełozy na ilośc która mogłem zebrac i na to ze czekam na zebranie plonów na wyspie. W związku z tym mam pytanie. Co zamierzzacie z tym zrobić? jeśli braknie mi wypadejek do ukończenia to moze mnie to kosztowac sporo florenów moze nawet ponad sto Juz na wstępie jakaś rekompensata? a i prosze mi nie pisac ze mogłem wcześniej zajrzeć na forum bo nie mam takiego obowiazku

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nikt nie ma obowiązku czytania ogłoszeń na forum, w tej grze przyjęte jest jednak, że stanowią one główną formę informowania graczy o zbliżających się wydarzeniach, czy o zmianach w nich. Ponieważ takie ogłoszenie zostało zamieszczone przed pierwotną godziną rozpoczęcia eventu, nie spodziewałabym się, że jakakolwiek rekompensata będzie graczom przyznawana.

Czy masz jeszcze pytania?

3. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

No tak....kupcie koszyki :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma konieczności kupowania koszyków przy regularnych zbiorach i dostępnych w grze możliwościach nawet jak jeden zbiór "wypadajek" przepadnie. Dodam, że wielkość PD, o której wspomniałeś nie ma żadnego znaczenia, największy wpływ ma podstawowy czas wzrostu, im czas jest dłuższy tym szanse na większą ilość wypadajek są większe.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.