Opinie Słodka gorączka II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matthero

matthero Hrabia forum

Ale wy jedziecie. Po co to się śpieszyć ?

2. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Polany będą potrzebne pod warsztaty i z eventem mogłoby być pod górkę.Zwłaszcza ,że z Farmą nigdy nie wiadomo czym Nas zaskoczy.

3. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Z jednego pola eventówki wypadło mi 5 papierków od cukierka. Ładnie kurek wypadajkowy przykręcony, aż tak "ciekawie" to chyba nie było. xD

4. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

Nie dostałam itemu komfortowy cukierek hmm, zbieracz cukierków już mam ale ten pierwszy nigdy nie pojawił się w pasku:(

hiacynta, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  5. rysio

rysio Półbóstwo forum

papierki leca tragigicznie pomimo 2x4JC na kazdy zbior rosliny eventowej +/- 23
    czy macie podobnie?

6. Yabolek

Yabolek Baron forum

m
    U mnie dopisało poprawnie. Wpisz w szukajce: komfort i powinien wyskoczyć, o ile nie stoi już gdzieś tam, pośród innych itemów.

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Co znaczy 2x4?
    Masz na dwóch łąkach na stałe po 4 JC?

8. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

nie ma, nie ma. Napisałam do pomocy

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. tixwiktor

tixwiktor Młodszy ekspert

w sumie wystarczy 6/8 i pnacze jest, a ja na 5 :D

10. rysio

rysio Półbóstwo forum

zgadza sie

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

oj nie dobrze,trzeba mieć wszystkie na jednej łące i przestawiać cały komplet na drugą

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak się nie robi.
    JC siedzą w pasku.
    Wystawiasz tylko jak są potrzebne, dokładnie na zbiory.
    Idziesz na łąkę, zbierasz w twoim przypadku 8 poletek, kasujesz je i tam wystawiasz 8 JC.
    Potem dla pewności idziesz na łąkę obok.
    Wracasz i dopiero zbierasz roślinę.
    Kasujesz JC dajesz małe pola i zasiewasz.
    Potem to samo powtarzasz na drugiej łące.
    Zobacz wideo (stare z siewnego na wyspie)
    Tam pokazuję wystawianie na raty, bo mam 30 JC, ale z 8 nie trzeba tak cyrkować, wystarczy jedno podejście.
    Ważne aby po wystawieniu JC iść na łąkę obok, aby gra załapała, że są wystawione.

13. halina415

halina415 Moguł forum

nie cierpię ich wystawiać, nadrobię wypadajki kasztankiem

14. rysio

rysio Półbóstwo forum

dziekuje za podpowiedz, zebralem pierwszy raz twoja metoda i efekt przerazajacy => 25 papierkow

15. klonek68

klonek68 Generał forum

Pnącze zdobytexD papierki mocno przyhamowały i blokują zrobienie cukierków ale czasu jest jeszcze dużo więc uzupełniam stodołę roślinkami których mam mało;). Z Jaskami kiedyś też latałem ale postawiłem na stałą ekspozycje po kilka na polu, dodaje wielozadaniowców których uruchamiam w razie potrzeby.PozdrawiamxD

16. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Skąd my to znamy? Blokowanie wypadajek to są ciosy poniżej pasa! Z dwóch zbiorów krokusa wyleciało raptem 200 tych papierków. To żarty żeby nie powiedzieć gorzej. Mam tylko 2 JC więc wystawiam ale nie wiem czy to coś da.

17. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja jestem dopiero w połowie drogi na szczyt, jeszcze nie wymagają ode mnie cuksów, ale już widzę, że będzie potworny problem z ich wykonaniem, bo na ten moment, gdzie na początku siałam pod wypadalce długie rośliny, no i teraz cały czas eventówkę, mam papierków raptem 353 sztuki, gdzie moi sąsiedzi też wysyłają ile mogą, z wzajemnością oczywiście. Syropów też dość skąpo leci, ale jednak znacznie więcej niż tak pożądanych papierków

Ja wiem, że ekologia, nie śmiecimy i papierków nie wyrzucamy, no ale panie kurkowy my je wszystkie wyzbieramy, co do jednej sztuki:p

18. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

to już przegięcie z 400 małych pól + 20 jaśków(przestawianych na polach) dzisiaj rano wypadło 27 cukierków ,zachciało mi zrobić (nie wiem po co bo itemy marne)wszystkie zadania i stoję na 14 kroku z braku papierków
    >:(

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dziękuję za uświadczenie mnie w przekonaniu (uwaga, nie wiem czy dobrze napisałem), że ten event niewarty nawet najmniejszej świeczki:)

hiacynta, bogusiania oraz Aisha1969 lubią to.
  20. karol540

karol540 Forum Pro

będę miał jakiegoś jaska cytrynowego na pewno go nie będę trzymał na farmię
    kiedyś miałem ich więcej teraz może został się 1-2
    a papierki słabo lecą z eventów dlatego na noc daje róże chciałem zobaczyć jak lecą chwytaki

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.