Opinie Sękata Wierzba

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miesny9999

miesny9999 Czeladnik forum

nie dam rady jeszcze 200 wypadajek:cry:

2. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Zdarza się, może następnym razem pójdzie Ci lepiej?

3. czechu79

czechu79 Generał forum

cebula na wodzie i nawozie a rano coś na 9 godzin z wodą na styk powinny być
    Napisz sowę to Ci rano wyślę

4. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Jeden rożen poszedł rano wyślę drugi.A tak w temacie Finito :oops: i do następnego .

5. miwi45

miwi45 Weteran forum

Wczoraj wpadło mi 100% do stodoły. No to skończyłam badylka i hodowałam kury. Brakujące wypadajki wypadły mi z paprotki, grzybów i polany dyżurnych jabłonek. Dzisiaj pnącze już wisi, na wiązie zarobiłam 60 mln, na orzeszniku też trochę. Event zaliczam do udanych :)

6. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

niespodzianka po skonczonym ewenciexD,
    w poludnie postawilam 3 ts-y i teraz wyskoczyla zagroda dla kawixD, to chyba podziekowanie za klikanie;),
    tak, teraz misje moge spokojnie robic;)

7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Brak 193 wypadalce. Za godzinę zbiór goździków, na noc chyba cebula i zobaczymy czy się uda

8. Frytka2012

juz z gozdzikow powinny dobrze leciec:), dasz rade;)

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie zostało 200 bulw kasztanów,,dla mnie nie był to łatwy ewent,,siałam tylko na 2 łąkach,,zresztą też zagraconych,,,z jednego zbioru miałam 850 tych kasztanowatych,,wyzwanie,,,tylko te 200 dziś,jutro..
    ,,reszta farmy pracowała na wypadalce,,wygrała reszta farmy ,,wypadalce rożny 150na plus

10. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

108 jeszcze do zdobycia i też cebulkę posieję. Czarna jagoda obsadzona na 176 małych polach dała mi tylko 23 rożna :cry: jakaś masakra. Gdyby nie wielka, przeogromna pomoc straciłabym nadzieję. Wielkie dzięki dla .PuSZek.77, kreski, kreseczki i Jaśka1980 oraz wszystkich, którzy wcześniej mnie wsparli:inlove::inlove::inlove::inlove: Jesteście cudowni:inlove::inlove::inlove:

11. Frytka2012

Aleks, ja tez na dwoch i skonczylysmy jak nalezy;), nie zbieralam nawozowych, tych nie ruszam:)

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Gdyby ktoś miał ochotę to serdecznie zapraszam do wzięcia udziału klik

Ja już zapomniałam o evencie :) ale za wszystkich trzymam kciuki żeby udało się skończyć :)

13. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Konkurs jak zawsze super i zapraszam również wszystkich zainteresowanych do wzięcia udziału jak i rozmów w tym temacie >tutaj<

aleksandra w związku z powyższym tutaj Twój post usunęłam.

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  14. puniak3

puniak3 Moguł forum

mam pnącze i ja eh uratowana przez goździki i drzewka obficie podlane i można spać spokojnie .trzymam kciuki za tych co jeszcze walczą

15. [P.Stasia]

[P.Stasia] Okazjonalny autor

Gry
    Tu skończyłem
    Dziękuję za wypadajki:)

miwi45 i Mikasek- lubią to.
  16. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

Echhh, brakuje 190 wypadalcow czarno to widze :(

Mikasek- lubi to.
  17. betty10

betty10 Zaawansowany

witam event skonczony pnacze dziala :D zarobione na sprzedazy wiazu i orzesznika 210 mil :inlove::inlove::inlove:

18. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Pnącze będzie moje brakuje mi 17 wypadajek, a za 40 min mam zbiór cebuli z dwóch łąk :D:D:D Wszystkim darczyńcom wielkie dzięki :inlove::inlove::inlove::inlove:

miwi45 i AngelGina lubią to.
  19. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam Wszystkich i melduję : pnącze zadyndało :D
    Dziękuję za pomoc i wsparcie :inlove:

20. czechu79

czechu79 Generał forum

No to gratki
    Jak Ci tam coś potrzeba w przyszłości to napisz na sowę :p
    Babeczki Staśce nie oddawaj ona i tak zębów nie ma xD:cry:xD

miwi45, alekar oraz magdusia668 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.