Opinie Sękata Wierzba

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam dziwny targ :) na razie cena wiązu 36700, wystawiają po parę sztuk .. Poczekajcie aż wrócą farmerzy do domu - pełno ofert będzie :) Niby mało tego trzeba do eventu , ale pamiętacie jakie były poszukiwania na wiąz w czasie G&T a i tak ciężko było zdobyć .Może nie powinni tak szybko dać "nowości" do eventu ??:) Trzymam kciuki i polujcie ..:)

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

to zbieraj jak Ci :)sie uda

3. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Upolowałam.xD Mam 82 sztuki, nawet nie patrzyłam po ile, bo wcześniej umykał mi sprzed nosa.:p Już wiem. po 37 tys. / owoc kupiłam.xD
    No to tanio. No nie ? :cry:xD

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Nie kupuję , nie chce mi się polować ..tak jak wyżej napisałam 40 szt czeka ..a co urośnie to jutro rzucę na sprzedaż :)

5. -GucioDoZumy-

-GucioDoZumy- Czeladnik forum

na targu 2 wiaz po 51k i wlasnie udalo mi sie kupic 50szt po 23k lucky me:)

magdusia668 i Mikasek- lubią to.
  6. Frytka2012

a, masz na ewent, ja poluje bo nie mam drzewka:), mam juz 33upolowane, jeszcze 7 i spokojnie na obiadek poraxD

Mikasek- i amber♥ lubią to.
  7. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Z obliczeń mi wyszło, że z 164 i 176 małymi polami nie uzbieram wymaganej bulwy przy 5-ciu zbiorach dzienne przez 5 dni :( Może coś źle policzyłam?

8. klonek68

klonek68 Generał forum

Wiązu nie ma nawet na targu....szkoda;)

magdusia668 lubi to.
  9. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

U mnie po 70k sztuka, ale ogólnie to szaro, do wieczora powinno trochę się ruszyć.

Mikasek- i magdusia668 lubią to.
  10. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam no już pisałam w czasie G&T unikatowy item za wiąz dałam ..a dziś wyszły mi 2 szt z jakiegoś eventu , nie wiem z którego ?? Jutro dojrzeją to będę sprzedawać owoc na bieżąco ..:)
    Gdybym nie miała to na targu siedzę :)

Mikasek-, magdusia668 oraz Frytka2012 lubią to.
  11. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Jest napisane....Event łatwy...xD atu większość nie posiada Wiązu i nie idzie go kupić :cry:I już po łatwościxD;)

12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

U mnie wiązu już nie ma. Ale boczne zadania na pewno dam radę zrobić. Co prawda niektórych zwierzaków i owoców trochę mi brakuje ale zdążę wyhodować na czas. Farma już teraz przygotowana, goździki rosną :)

13. Frytka2012

juz mam na ewent, ufff, ;) orzeszniki po 13 000 a wiaz po 63 000 juz,
    Pozdrawiam;)

14. PIT11111

PIT11111 Czeladnik forum

a u mnie nic nie startuje brak roślinki

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

18,5 zbiorów. 4 - 5 zbiorów na dobę.

Ja poprzedni ( wypieki otchłani) robiłam na 360 małych poletkach i przed czasem zrobiłam

Ostatnie edytowanie: 10 października 2018
    Mikasek-, magdusia668 oraz Honorat. lubią to.
  16. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Tak dla ścisłości informacji, ten "modrzew" - chodzi tu o szyszkę modrzewia bo jak nie to brakuje mi drzewa :oops:

Jakiej roślinki ci brakuje skoro będziemy ją siać?

magdusia668 lubi to.
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event od jutra godzina 14, więc wtedy będzie roślinka.

18. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Posłuchałam. :p Wystawiłam sadzonki. 8) Przed chwilą odkryłam. :D A tam ... jest, jest. Mam wiąz! :D:inlove::music:

19. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Sąsiedzie event od jutra działa :)

Mikasek-, magdusia668 oraz Frytka2012 lubią to.
  20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wg. mnie głównym celem ewentu jest zdobycie pnącza.
    Do tego potrzeba wysiać 19k badyla, co jest łatwe i zebrać 1050 drop(s)ów, z czym również nie powinno być problemu.
    Natomiast paski boczne to dodatek i nie mają one, żadnego wpływu na osiągnięcie głównego celu.
    Także wiąz i inne owoce, oraz zwierzaki nie mają wpływu na to, czy pnącze zdobędę, czy nie.

Tak, ewent jest łatwy, wręcz banalny.
    Jedyne co można mu zarzucić, to kalka i monotonia.
    Lecz 500 PD x poziom, 2 skrzynki i 30% Pd z pól farmy raz na dobę, to dobra cena za tę monotonię.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.