Opinie Sękata Wierzba

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no masz racje;)
    zreszta kiedys z Zorcia duzo rzeczy zesmy wspolnie testowali...;)

amber♥, czechu79 oraz olgs3 lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Raport:

Idzie wg planu.
    Koło nie chce dać +1.
    Skończę w pn 17:00 - 18:00.

3. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Dzień dobry ranne ptaszki
    Mały raporcik ode mnie właśnie gałązka pnącza zadyndała( mam urlopik i więcej czasu dla farmy). Powodzenia farmerzy walczcie do końca, tym którzy ukończyli gratki.
    Miłej słonecznej niedzieli w gronie bliskich:).

4. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam:D badyl już w komplecie:)na polach posiane maliny brakuje 45 szt rożna i odpalam pnącze:inlove:myślę że z tych malin na ponad 500 poletkach wypadnie;)xDa potem już tylko kury i króliki a co :pniech się mnożą na paszunie dla anakond bryyy:(a i na kupie może coś zarobię :D

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jakoś nie przyłożyłam się za bardzo do tego eventu, siałam od niechcenia (na niewiele więcej niż dwóch łąkach), nie pilnowałam zasiewów, nic nie siałam na wypadajki (oprócz hortensji przed eventem), a i tak event sam się zrobił i jeszcze mam ponad 100 wypadajek w zapasie (do końca będzie dużo więcej)
    powodzenia wszystkim życzę :)

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak w ramach porównywania liczby wypadajek na różnych farmach, siałam na 558 polach, przed ewentem waleriana, w czasie ewentu, oprócz ewentówki, dwa razy cebula na noc, raz zdobyłam plus 1 na sześć godzin, w tej chwili brakuje 114 wypadajek.:)

Ostatnie edytowanie: 14 października 2018
  7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Podobnie mamy:) Mi brakuje 135. Siałam bez żadnych bonusów i przyśpieszania SN. W dzień eventówka, na noc lucerna. Po południu uporam się z eventówką.

Trudno tak do końca porównać farmy. Ktoś lekko SN podleje, ktoś ma dodatkową powierzchnię wypadajkową w magazynach, ktoś pamięta o regularnych zbiorach i rzemiośle/pnączach skracających wzrost a ktoś nie. No i Jaśki stają się modne, a czasem ktoś odpala pnącza zwiększające ilość wypadajek.
    Chociaż zauważyłam, że ostatnio BP ostro kręci kurkiem. Kiedyś event startował i tak jak wypadało na początku, leciało do końca. Teraz są bardzo duże różnice. Zbieram to samo, jednego dnia wypada średnio 50-60 z łąki a następnego dnia 15-20...

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja zaczęłam 11. zadanie. Jeszcze sporo przede mną, jeśli dzisiaj nie zapomnę o zbiorze w ciągu dnia to będzie ok.
    Rozważam nawet posianie dzisiaj na noc eventówki na Super Polach z SN,
    chociaż i wypadajek nie zbyt wiele - na 12. akurat wystarczy a co dalej to nie wiem.
    Także ukończenie tego eventu przeze mnie pewne nie jest.

9. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Widzę, ze zebrała się potężna grupa "jajogłowych" na tym forum ;) Wy kończycie ku przerażeniu innych bez pnączy i uszlachetnień, więc na pocieszenie zgłaszam brak 7539 badyla oraz 473 rożen. W stodole tyle tego, że godzinę bym musiała siedzieć i czytać co od czego jest, ja po prostu nie mam na to czasu.:p Jak coś wiecie to podajcie w pigułce.:)

10. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

U mnie wysiew na trzech polach, na 579 małych. W dzień eventówka, na noc cebula, albo włośnica. Bez bonusów z koła, bez SN, bez przyśpieszania. Niedawno sprezentowany Jaś Cytryna stoi dumnie na farmie głównej Tak jest od początku eventu. Jakoś szkoda mi go wrzucać na drzewo, to dziecinne - wiem. ;) Wynik mam zbliżony do Twojego i dziś liczę ( po zbiorze włosnicy ) na komplet wypadajek. Oby ...xD

To w pewnym stopniu zależy od tego, który akurat hydraulik ma dyżur.... :pxD .

U mnie jest tak. Włośnica dorośnie za godzinę. Niedawno do niej dotarłam i uszlachetnianie dopiero zaczynam. :oops:xD

11. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry...
    Mnie na ten moment brakuje;
    5216 terrorystki co u mnie znaczy że za 12 godzin maks będzie u mnie w stodółce gotowa na cacy
    284 wypadajki i tu się zastanawiam czy posiać dłuższe, czy też cmoknąć kasztanka w rączkę i zaprosić do wspólnego tańca w chmurach:p
    I postanowiłem skończyć.... kryształowe wodospady xDxD
    Dziś tam dominuje anakonda tukan i....małpy w bikini jest na czym oko zawiesić xD:cry::cry:xDxD

Taki wpatrzony w te roznegliżowane małpy jestem że o wyraźnie oko zapomniałem
    xDxD:cry::cry:xD

Ostatnie edytowanie: 14 października 2018
  12. anula2501

anula2501 Weteran forum

Melduję, że rano z malin (3 pola) wypadło 105 wypadajek :). Brakuje 290, może się uda - teraz cebulę spróbuję :)

13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim :)
    Event skończony, teraz sianie do stodoły :) Miłego dnia i kciuki trzymam

14. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie również koniec eventu :D teraz trzeba zagospodarować farmę i fotelik bujany :p

15. czechu79

czechu79 Generał forum

Nie na długo:p
    zastanów się czy to się opłacaxD

16. magdusia668

u mnie lato w pełni więc ... trzeba korzystać :D a demolkę to się w mig robi :p

17. magros

magros Nadzorca forum

witam a ja czekam na ostati zbior eventowki i 190 wypadajek i koniec za 2godz farma wraca do normalnosci

18. czechu79

czechu79 Generał forum

U mnie podobnie ,
    Po tych październikowych wydarzeniach zamierzam się wziąść za wszelkie misje ,wszystko rozkopane

19. tigre

tigre Fanatyk forum

a ja znów z doskoku ale chyba w miarę bo jutro powinno się ogarnąć....jak praca pozwoli. Za mocno w niedoczasie jestem ostatnio.... dobrze, że choć towar w stodole był w miarę ...no właśnie - był i dokupić brakującego zwierza to mi szkoda bo targ powariował i ceny z kosmosu wszystkiego a przez to sianie nie ma kiedy "dorobić" ....kukułka po 18 tysi!? serio? ;)

20. magdusia668

serio , serio sąsiadeczko xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.