Opinie Sękata Wierzba

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Doktor Nagniotek nie jest jedynym szemranym handlarzem w okolicy! Udaj się do Sękatej Wierzby, żeby wymienić swoje przedmioty w zamian za przeklęte monety.

sękata wierzba.png

Czwartek 11.10.2018, godz. 14:00

Wtorek 16.10.2018, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajta :)
    Wypasione pnącze. Event łatwy.

3. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja rano cały wiąz sprzedałam :cry:

4. 92weronika

92weronika Baron forum

wiązu nawet nie mam. Event aż się prosi, żeby go robić... akurat te owoce mam, zwierzątka się dohoduje a roślinkę trzeba będzie wysiać...

5. duzy6666

duzy6666 Generał forum

wiązu nie trzeba mieć:)tylko farmarek będzie mniej:eek: ale do ukońzenia eventu nie jest niezbędny nie:cry:;)

6. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

powitać przy kawusi
    Dopiero udało mi się skończyć wypieki a już następny. Praktycznie wszystko mam, tylko wiązu jeszcze nie widziałam a na targu 10- tym szaro. Event - fajny, nagrody - spoko, nic tylko robić. Powodzenia

7. ryzio

ryzio Weteran forum

za wiąz jest jeszcze ulepszenie fabryki

8. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

niby nie ale ulepszenie fabryki idzie w sina dal

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ech wiązu nie mam,a na moim targu już szaro.Trzeba tajemniczości wystawić,może się trafixDNadzieja umiera ostatniaxDEvent robię,chociaż ilość zielska znów mnie przeraża.;)

10. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

A ja akurat dzisiaj rano wysadziałam tajemnicze sadzonki i tadam trafił się jeden wiąz :inlove: już podlany turbo i super nawozem zośki 40 szt dam radę zebrać na luzie. Pnącze super trzeba mieć. Ewent jednak jest dość krótki jak na tą ilość roślin, więc trzeba będzie pokręcić kołem, moze trafi się jakieś + 100 % do stodoły

11. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

też nie mam wiązu :(
    mam 7 hanselu może coś wyjdzie choć ja nie mam szczęścia do nowych drzewek:(

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Odpocząłem, że ho, ho!!
    Jeden dzień na uzupełnienie stodoły (właściwie niecały, bo trzeba będzie posiać coś na wypady) i dalej to samo.
    Ilość badyla taka sama, czas ten sam, tylko inna nazwa i grafa.
    Wypadów więcej.
    No zrobię, jak nie, jak tak.

13. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

na targu wiąz udało mi się kupić :D800 000 za 20 szt zapłaciłam- i mam 41 xD
    pnącza fajne ostatnio dają- trzeba robić
    powodzenia:)

14. anna0089

anna0089 Książę forum

Pnącze rozwojowe, Ewent nie wymagający. Właśnie upolowałam na targu 40 wązów .:) Uff .Zrobi się.

15. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Hej posiadacze wiązów wystawiać na targi ,żeby inni mogli kupić. :p

16. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

ale się udało
    właśnie kupiłam 120 wiązu na targu ale za jaką cenę 120 tyś sg:wuerg:

17. ewanta

ewanta Komandor forum

mój wiąz już podlany czym się da i jak będę miała nadwyżki to wystawię:) ale mam tylko 1 sztukę drzewka więc tak szybko nie uzbieram

18. frixi77

frixi77 Ambasador forum

znowu tyle tego siania ...to ze event za eventem to juz standard wiec nie ma co sie dziwic jak nie skonczysz wczesniej to nie ma opcji uzupelniac stodole chyab ze odpuscisz ... no ale jak odpuscic jak bp daje takie pnacza hehe chyba planuja zrobic farme do 500 lev :p i ulatwiaja nam zbieranie PD hah
    Oczywiscie robie ...no jak nie :p

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też robię i też oczywiście, ale BP nie zadbało, żebym miała choć jedno wiązowe drzewko.:cry:

Idę na polowanie ....;)xD

20. czechu79

czechu79 Generał forum

Też mnie tego wiązu brakuje, mam kilka potencjalnych to może wreszcie je postawię, a potem tylko TZ i..... poszło do wora

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.