sąsiedztwo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ryba4862, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Dzień dobry .
    Odkryłam runę +6 sąsiadów , nie widzę jednak miejsca gdzie mogłabym ich zaprosić .W tradycyjnym pasku z sąsiadami miejsca nie przybyło .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Reniu :)
    A po odkryciu tej runy przelogowałaś się ?

3. ryba4862

Ewuniu , kilkakrotnie się przelogowałam i nic się nie zmieniło:)

4. SMOD_Atena

Jeśli przelogowanie nie pomaga,to może jeszcze standardowe czynności (czyszczenie ciasteczek,itd..) coś pomoże. Jak te zabiegi nie pomogą,napisz proszę do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i wyjaśni się sprawa z sąsiadami.
    A próbowałaś kogoś zaprosić ?

5. ryba4862

Dziękuję za pomoc :DWyczyściłam ciasteczka .Zaprosiłam nowego sąsiada i miejsca puste się pokazały xD
    Ewuniu , dziękuję :Dmożna zamknąć :)

6. beataduda

beataduda Aktywny autor

Z tego co pamiętam to nie pojawia się od razu widoczne miejsce w sąsiadach. Zaproś jakiegoś to wtedy pojawi się na kolejnej stronie jako pierwszy i będą wtedy widoczne pod nim wolne miejsca.

ryba4862 lubi to.
  7. SMOD_Atena

beataduda dziękuję za pomoc.

Cieszę się,że problem rozwiązany,również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.