sąsiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kalinamala, 17 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam serdecznie.
    Chciałam zapytać jak mogę kogoś przyjąć do sąsiedztwa - już tam znalazłam dział z ogłoszeniami graczy ale nie wiem jak taką chętną osobę przyjąć. Od niedawna wróciłam do gry po kilku latach przerwy i wszystko jest dla mnie nowe w porównaniu z poprzednim.Farma się zmieniła -na lepsze wg mnie- i coraz bardziej mi się podoba, ale rozeznanie mam w zasadzie niewielkie - wiem że trzeba dużo czytać i bywać na forum jak najczęściej tylko że czasu na wszystko nie starcza no i w moim wieku to już nie to co młodzi, którzy te rzeczy ogarniają w mig. A ja -babuleńka - mam spore kłopoty ze znalezieniem tego czy owego. I tu drugie pytanie- jak znaleźć zdjęcia farm innych graczy - raz na nie trafiłam, choć nie wiem jakim sposobem - w jakim dziale to było i drugi raz nie potrafię choć już się naszukałam.
    Mam trochę więcej pytań ale...nie wszystko na raz.
    Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedź :)

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kalinamala, zapraszam do zapoznania się z poradnikiem.
    Sąsiadów znajdziesz w tym wątku na forum.
    Na temat zdjęcia farmy i pooglądania innych zdjęć informacje znajdziesz TU.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.