sąsiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AgentBond, 28 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

gdzie moge się ogłosić że szukam aktywnych sąsiadów?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W dziale >>Giełda - ogłoszenia graczy<< codziennie zakładany jest świeży wątek, w którym możesz zamieścić swoje ogłoszenie o poszukiwaniu sąsiadów i znajomych :) Dzisiejszy znajduje się tutaj, proszę: >>klik<<.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. AgentBond

dziękuje, już tam zajrzałam :p

tak, mam, odnośnie rzemiosła, pisałaś mi wcześniej, że sąsiedzi mogą podarować w formie prezentu, to gdzie tego szukać skoro dzielnica rzemieślnicza jest dostępna dopiero od 40 lvl

i jak jest różnica między lista znajomych a sąsiadami? czytałam w poradniku ale nie za bardzo zrozumiałam :(

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Otrzymane rzemiosło możesz sprawdzić w stodole, w zakładce "Spiżarnia" oraz w inwentarzu (ikonka niebieskiego wazonu) w zakładce "Towar konsumpcyjny" :)
    Sąsiedzi potrzebni są do oczyszczenia Dzikiej Łąki, możesz również zbierać PD, gdy Twój sąsiad awansuje na wyższy poziom. Ich lista dostępna jest w pasku znajdującym się z prawej strony pola gry. Znajomi to osoby, które nie mają bezpośredniego wpływu na naszą Farmę - nie otrzymujemy za nich punktów oraz nie wyczyszczą nam Dzikiej Łąki. Są to osoby, które znasz, z którymi się kontaktujesz lub po prostu wysyłasz prezenty, a nie są Twoimi sąsiadami, bo nie mieli już miejsca na kolejną osobę :) Osobom z Twojej listy znajomych możesz również podarować prezent podczas mini-eventu G&T.

5. AgentBond

super, dziekuje za wyjasnienie różnicy,
    a jak się prosi sąsiadów o wyczyszczenie dzikiej łąki?
    bo jeżeli dobrze zrozumiałam to i sąsiedzi i znajomi znajdują się w pasku po prawej stronie, t po czym ich rozróżnić, a może jest mozliwość zrobienia osobnej listy do znajomych i osobnej do sąsiadów?

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W pasku znajdującym się z prawej strony pola gry widoczni są tylko sąsiedzi. Listę swoich znajomych możesz sprawdzić w urzędzie pocztowym znajdującym się w mieście (zakładka "Znajomi").
    Oczyszczenie Dzikiej Łąki nastąpi po zaproszeniu do sąsiedztwa 12 Graczy. Proszę, poradnik: >>klik<< :)

7. AgentBond

super, dziękuje bardzo, dziką łąką zajme sie jak dojde do odpowiedniego poziomu, wtedy napisze :p

rewelacja, że w pasku są tylko sąsiedzi

myślę że wątek można zamknąć, narazie xD jeszcze raz dziękuje bardzo

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, a wątek zamykam ;) Miłego popołudnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.