Sąsiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Luka_Yanke$, 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Luka_Yanke$

Luka_Yanke$ Forumowy żółtodziób

Gdzie mogę poszukać sąsiadów?
    Pamiętam, że jak kiedyś grałem to na forum był taki wątek, ale odkąd grałem cały układ forum się zmienił i niestety nie ogarniam... :(

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

3. bozenamaria

bozenamaria Forumowy żółtodziób

Cos jest nie tak z targiem czasem kupuje pasze ale terza to katastrofa kupując np. pasze dla kur i chce kupic np. dla krolikow nie mopge musze zamknąć targ i na nowo otwierac żeby zakupić koleja pasze o co chodzi >:(

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jeśli Twój problem jest inny od problemu pytającego, załóż własny wątek.
    Przy takich usterkach pomaga czyszczenie cookies, tzw. ciasteczek, zajrzyj do TEGO poradnika i TU.

TU możesz zapytać innych o targ.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bozenamaria,być może to jakieś chwilowe problemy i zastosowanie się do wskazówek z poradników,do których linki podała =kalina=, pomogą je rozwiązać.Jeśli nie,napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.
    A na przyszłość jeśli masz inne pytanie od Autora tematu,to otwórz proszę własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.Dziękuję.

Menka dziękuję za pomoc.

Luka_Yanke$,najłatwiej trafić do odpowiedniego działu czy tematu czytając tytuły działów i tematów.A skoro link do odpowiedniego tematu został już podany,to miłej gry życzę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.