Sąsiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Oliv1990, 22 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oliv1990

Oliv1990 Forumowy żółtodziób

Hej. Na forum jestem nowa i wogóle się tu odnaleźć nie mogę. :sleepy:

Przywiało mnie tu bo mam 72 poziom i nie mam sąsiadów a bardzo by mi sie przydali do oczyszenia dzikiej łąki.:p Nie chciałby ktoś mnie za sąsiada? :)

Przed chwilą dostałam zaproszenie ale byłam akurat w młynie i coś mi sie zwiesiło i oczywiście wszystko się wyłączyło >:( Nie wiecie gdzie mogę znaleźć owo zaproszenie które dostałam? a może jest już nie aktualne co wcale by mnie nie zdziwiło-.-

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Mamy na forum taki specjalny temat,codziennie otwierany jest nowy z aktualną datą,w którym Gracze zamieszczają swoje ogłoszenia,zapraszają i szukają sąsiadów.Zapraszam serdecznie tutaj : >>>KLIK<<<
    Na temat zapraszania sąsiadów wszystkiego dowiesz się tutaj : >>>KLIK<<<
    Polecam również pozostałe poradniki na temat gry : >>>KLIK<<<
    Jako że ten dział służy do zakładania różnego rodzaju klubów,itp....Twój temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.