Sąsiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blanka.kapusciak, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blanka.kapusciak

blanka.kapusciak Forumowy żółtodziób

Kochani ludkowie mam problem. Zapraszam nowych sąsiadów pokazują mi się oni z prawej strony, ale tak jakbym ich nie miała. Nie ma opcji żadnych tylko wyślij prezent. Czy może mi ktoś pomóc ? Potrzebuję sąsiadów bo już nie mam miejsca potrzebuję dzikiej łąki

2. Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2014
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

blanka.kapusciak podejrzewam,że ci sąsiedzi,których masz,to kurczaczki Twojego mentora i z nimi możesz tylko wymieniać się prezentami,ewentualnie korespondować poprzez farmerską pocztę,a do oczyszczenia dzikiej łąki potrzebni Ci są nowi sąsiedzi,których znajdziesz pod linkiem wklejonym przez MOD_Kleopatrę,tam też możesz zamieścić swoje ogłoszenie .

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

5. Autorka od momentu zadania pytania nie logowała się na forum więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.