sąsiad

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DarkGood, 28 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DarkGood

DarkGood Młodszy ekspert

Jak pozbyć się sąsiada- wyskakuje mi komunikat,że muszę odczekac 1 dzień,ale sąsiad był już przyjęty dużo dawniej . z innymi sąsiadami nie bylo problemu. ciasteczka wyczyszczone :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli zaakceptujesz nowego sąsiada, możesz go usunąć z listy sąsiedztwa dopiero po 7 dniach.

Odczekaj może jeszcze kilka dni, jeśli nadal nie będzie możliwości usunięcia sąsiada to napisz proszę do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DarkGood

DarkGood Młodszy ekspert

dodatkowo kilka dni tzn. ile? a,można gdzieś sprawdzić kiedy sąsiad został zaproszny ?

4. SMOD_Atena

No nie wiem kiedy przyjąłeś tego sąsiada, może 2-3 dni zaczekaj i w tym czasie nie próbuj usuwać. Niestety nie masz możliwości sprawdzenia kiedy przyjąłeś danego sąsiada. Ale tak jak napisałam do PT, w przypadku dalszych problemów z usunięciem zapraszam ze zgłoszeniem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. DarkGood

DarkGood Młodszy ekspert

przyjęty był ok 2 tygodni temu- nic to będę czekał ,może kiedyś się uda- a jest gdzieś jakiś wątek z sąsiadami darmozjadami ?

6. SMOD_Atena

7. DarkGood

DarkGood Młodszy ekspert

Darmozjad to taki sąsiad który bierze a nie daje. Niski próg obraźliwości tu jest. Można zamknąć.

Donata_M.D. lubi to.
  8. SMOD_Atena

Jak ktoś nic nie daje to jemu też nie musisz, a może wręcz przeciwnie trzeba dać przykład ;) Temat zamykam.

bogusiania lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.