Sąsiad

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 11 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Chcę zaprosić sąsiada, wybieram dany nick.
    Niestety nie pojawia się żadna informacja,że zaproszenie wysłane ani też herb nie pojawia się w pasku sąsiadów.
    Dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po wysłaniu zaproszenia powinien pojawić się herb ale taki zamglony, dopiero po zaakceptowaniu Twojego zaproszenia przez zaproszonego herb będzie wyraźny a Gracz zostanie Twoim sąsiadem.

Odśwież grę i sprawdź proszę jeszcze raz czy nie ma żadnego nowego herbu?

3. carlain21

Odświeżyłam,ale herbu nie ma.
    Sąsiadka wczoraj lub dziś, z powodu dłuższej nieaktywności w grze, odpadła z gry.
    Wysyłam zaproszenie,aby do mnie wróciła, bo zauważyłam,że wysyła mi prezenty przez kilka dni. Jednak pomimo wysyłania zaproszenie nie ma z nią kontaktu, herbu nie ma,informacji,że ma maks sąsiadów też nie ma. To ostatnie to jednak na pewno nie ma miejsca, bo to moja dobra sąsiadka.

4. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT, jeśli już to tylko tam będzie możliwość wyjaśnienia tej sytuacji.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. carlain21

W sumie to dziwna sytuacja, bo przecież nie raz trafia się sąsiad, którego zapraszamy, ma czerwony termometr.
    A może przyczyną jest to,że za wcześnie wysyłam zaproszenie, może system nie wykrywa sąsiadki, bo niedawno usunął ją z gry?

6. SMOD_Atena

System prawdopodobnie nie usunął konta tylko jeśli nie była aktywna 30 dni to została usunięta z grona Twoich sąsiadów. Gdyby konto zostało usunięte to nie byłoby takiego Gracza, chyba że zarejestrowałby ktoś nowe konto z taką nazwą.
    Ale tak jak napisałam aby wyjaśnić tę sytuację zapraszam do PT, z pozycji forum niczego nie sprawdzimy.

Czy jeszcze o coś chciałabyś zapytać?

7. carlain21

Od dłuższego czasu termometr świecił się na czerwono. Była sąsiadka aktywna w grze,ale za mało i termometr nie szedł w górę.

Napiszę później do PT lub sówkę wyślę do sąsiadki.

Temat do zamknięcia:)
    Dzięki za pomoc.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.