Sąsiad

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Natalciag85, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Natalciag85

Natalciag85 Forumowy żółtodziób

Nie mogę dodac sąsiada (gracza ) wiem jaki ma nick wysyłam zaproszenie a jemu sie nic nie wyswietla a jak on mi wysyła to dostaje komunikat ze gracz nie istnieje prosze o pomoc

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zanim zaczniemy szukać skomplikowanych wyjaśnień, zacznijmy od tych najłatwiejszych.

Czy gracz któremu wysyłasz zaproszenie ma jeszcze wolne miejsce na sąsiada ?
    Czy gracz, który chce zaprosić Ciebie kopiuje czy wpisuje ręcznie nick?

W drugim pytaniu chodzi o sam fakt, czy przy kopiowaniu nie pojawia się z przodu albo z tyłu tak zwana pusta spacja. Jeżeli tak, to system faktycznie może stwierdzić że taki nick nie istnieje.

3. mabras1985

mabras1985 Forumowy żółtodziób

ma wolne miejsca i nick recznie wpisywany

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mabras1985 to może niech skopiuje zwracając uwagę żeby skopiować tylko nazwę bez pustego miejsca przed i za Twój nick (domyślam się, że o Ciebie chodzi ) i wklei go w okienku z zaproszeniem lub Ty tak zrób.
    Jeśli nadal będziecie mieli problemy to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

rysiek-113 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.