sąsiad nie do usunięcia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ninka2, 25 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ninka2

ninka2 Forumowy żółtodziób

Witam :) jestem w miarę świeżym graczem i nie mogę znaleźć odpowiedzi na forum :) na liście sąsiadów mam kilku graczy, których nie mogę usunąć ( brak kosza ), pojawili się na liście na początku gry przy tutorialu i wyświetlił mi się komunikat o asystencie :) nie bardzo wiem o co chodzi, czy Ci sąsiedzi znikną samoczynnie czy muszę sama ich usunąć?

kajetan32 lubi to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)

Tych paru sąsiadów zostało Ci przypisanych przez system w związku ze Szkołą farmerów. Są to gracze, którzy podobnie, jak Ty zaczęli niedawno swoją przygodę z Farmeramą i macie wspólnego mentora. Po kliknięciu w zielony napis w tym poście poczytaj sobie Poradnik, a dowiesz się co i jak :)
    Po opuszczeniu Szkoły Farmerów nie będziesz już ich miała jako sąsiadów.
    Dodam również, że "kurczaki" nie liczą się do puli sąsiadów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

kajetan32 lubi to.
  3. ninka2

ninka2 Forumowy żółtodziób

Już wiem wszystko, co chciałam wiedzieć :) dziękuje za odpowiedź :)))

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i temat zamykam.
    Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.