Sąsiad - dziwna sprawa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 3 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Piszę w takiej nietypowej sprawie.Mam sąsiadkę,jakiś czas temu dostałam od niej wiadomość,że chwilowo rezygnuje z gry.Termometr jej spadł,ale od kilku dni dostaję od niej prezenty,a ma nisko termometr.Pisałam sówkę,ale brak odzewu.A przecież nie da się wysłać prezentu nie wchodząc do gry.Co to może być?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Trudno wyczuć.Może sąsiadka wróciła do gry (wszak pisała wcześniej że "chwilowo" rezygnuje),ale zapomniała Ciebie o tym poinformować.Może też być inna opcja : ktoś inny tam rządzi za pozwoleniem sąsiadki czy też bez niego.Innego wytłumaczenia nie widzę,bo prezenty same się nie wysyłają.

3. 666kobieta

666kobieta Okazjonalny autor

moze tylko prezenty wysyla bo zbierac sie nie chce :)

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No tak,ale termometr ma niski,na samym dole prawie,więc jak by się nie logowała.Chyba,że trzeba się zalogować parę razy,żeby się podniósł?Czy raz wystarczy?Bo w sumie nie wiem.

5. SMOD_Atena

A może być jeszcze i tak jak napisała 666kobieta :)
    A co do termometru,to zaczyna spadać,kiedy Gracz nie loguje się do gry przez klika dni,więc i z podnoszeniem może być podobnie :)

Cytat z FAQ o termometrze: "Mierzy poziom aktywności twojej i twoich znajomych.
    Każdy z graczy zaczyna od poziomu 100 punktów (kreska) i każdego dnia kiedy nie jest w ogóle aktywny traci je.
    Zbierając swoje plony, każdy z nich daje Ci 1 punkt podnoszący twoją aktywność a maksymalna ich ilość aby termometr był pełny wynosi 600 punktów.
    Oznacza to (w najgorszym przypadku), że jeśli dopiero co dodany znajomy nie będzie aktywny przez 5 dni, zostanie usunięty z listy automatycznie.
    Natomiast jeśli twój znajomy jest super aktywny z pełnym termometrem - posiada 600 punktów to bez szkody dla Ciebie może on być nieaktywny aż do 30 dni".

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Więc to może być ta przyczyna:) Dziękuję.Do zamknięcia.

7. SMOD_Atena

Dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.