rzuty toporem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 7 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Rzuciłam 5 razy toporem , wygrałam 32 pieniążki i dalej nie wiem czy jest w tym jakaś logika ( nie widzę :cry:) czy ślepy los.
    powiedz Ateno, czy cieszyć się z rzutów, czy zacząć myśleć. Wolałabym to pierwsze, :):):)

Nanibyola lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie elementy topora za każdym razem mogą być inne a czy trafisz z wyborem tych elementów na ten najlepszy skład a co za tym idzie trafisz w dziesiątkę tarczy to już jest losowość. Musisz jednak zwracać uwagę na zielone kropeczki, które zapalają się pod elementami po rzucie toporem.
    "
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Stopień dopasowania do wylosowanego ideału pokażą kropki. Im lepsze dopasowanie, tym okrąg po prawej stronie jest mniejszy.

O zdobyciu nagrody decyduje zawsze próba kończąca mini grę: strzał w dziesiątkę lub 5. próba. W zależności od stopnia dopasowania można zdobyć 15, 25, 32, 40 lub 50 gwiezdnych talarów."

Jeśli za pierwszym razem pod wybranym elementem nie zapalą się wszystkie kropki to za drugim razem wybierz inny element, itd...

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

BiałyTrabant lubi to.
  3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dzięki bardzo, idę walczyć !:)

Nanibyola lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555, tak jak w wyżej podanym cytatcie:

"Stopień dopasowania do wylosowanego ideału pokażą kropki."

dszmyd powodzenia życzę i temat zamykam.

BiałyTrabant lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.