rzut do tarczy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Moniskaaaaa, 12 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Moniskaaaaa

Moniskaaaaa Czeladnik forum

Nie rozumiem rzutów do tarczy czy mamy jakis wpływ na dobry rzut bo mam wrazenie że chyba nie. \\\dobieram poszczególne elementy topora ale to słabo wpływa na rzut. Czy ma ktos jakąs podpowiedz?

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Cytat posta Ba Czerwonej w watku eventowym, str 11:

To jeszcze Wam pospamuję pismem obrazkowym, które dla wzrokowców takich jak ja lepiej przemawia.

Oddajemy pierwszy rzut:

Niby jest nieźle, ale nic nie jest na tyle silne, żebyśmy nie mieli poszukać czegoś lepszego, próbujemy z czymś zupełnie innym.

Niby gorzej sądząc po okręgu, ale jest lepiej, bo mamy już jeden element. Używamy go w kolejnym rzucie, dobierając inne elementy, bo mamy jeszcze kilka prób.

Hm, nie jest źle, w sumie trzonek to nie problem, bo jest ich tyle, ile prób, runa może się przydać, jeśli będziemy chcieli wybrać najlepsze dotychczas elementy do ostatniej, 5. próby. Zostawiamy obuch, zmieniamy trzonek oraz runę:

Więcej nie pokażę, bo jest dyszka, poszczęściło mi się :)

Gdyby mi się nie udało, użyłabym obucha z maksymalną siłą dopasowania, gdyby trzonek z czwartego nie był właściwym wykorzystałabym ostatnią możliwość, a runę powieliłabym z rzutu trzeciego.

3. Moniskaaaaa

Moniskaaaaa Czeladnik forum

dziękuję za podpowiedz spróbuję moze i mnie wpadnie 10. Spróbowałam i niestety zmarnowałam rzuty i zadnej rewelacji.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Moniskaaaaa, wszystko wyjaśnione, pomagającemu dziękuje i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.