Rzemiosło

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 27 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Mam takie pytanie czy jest jakis sposob na szybkie " wbicie" 5 poziomu w dzielnicy? mam na myśli kwiaciarnie i alchemika, są jakieś sszybkie sposoby/ pomysły ? a moze jakis watek rozmowy? szuka;am ale nic nie znalazlam w tym temacie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma żadnych tajemnych sposobów, wszystko opisane jest w poradniku:
    Punkty w zawodach zbieramy wytwarzając produkty i "zjadając" je (za pomocą przycisku z rączką). Niektóre produkty dają też określone PD dla zawodu: Weselny stroik - 40, Doniczka weselna - 100, Wiązanka weselna - 200, Weselna kompozycja kwiatowa - 360 PD dla Kwiaciarni.
    Podobnie u Alchemika - Pismo - 40, Manuskrypt - 100, Zbiór pism - 360 PD dla Alchemika.

Wątek do rozmów znajdziesz np. tutaj: Zawody z dzielnicy rzemieślniczej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zletrafileskotku

Taaak, Dlaczego nie można w żaden spsob zdobyc niektorych przepisow? a inne sa du zakupienia za floreny? i czy przewiduje się wprowadzenie nowego zawodu?

4. SMOD_Atena

zletrafileskotku nie ukrywamy żadnych informacji. To co otrzymujemy do przekazania Graczom jest publikowane w ogłoszeniach i poradnikach. Jeśli tam jakichś informacji nie ma, to znaczy, że my również ich nie mamy.
    O udostępnianiu sposobów zdobycia jak o wszystkim w tej grze decyduje jej Producent.
    Proszę śledzić Dział ogłoszeń.

Czy w czymś jeszcze mogę Ci pomóc?

5. zletrafileskotku

Nie,dziękuje za info :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.