rzemiosło wspomagające warsztaciki i zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agusiap3, 10 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agusiap3

agusiap3 Okazjonalny autor

Które produkty z rzemiosła skracają czas warsztacików? a które zagrody?
    Wg tabeli dotyczących dzielnicy przemysłowej np piernik skraca czas w fabrykach na wyspie i farmie, natomiast gdy chce aktywować bonus lub kupić produkt na targu pokazuje się napis "szybsza produkcja w zagrodach z warsztaciku"? I teraz nie wiem - czy piernik zadziała na na fabrykę jaj czy na kolorowe ulepszenie kurnika?

2. agusiap3

No tak, widziałam te tabelki, tylko w różnych miejscach jest różny opis. Dla mnie zagroda to np. kurnik, zagroda z warsztaciku to jego kolorowe ulepszenia, a warsztacik to fabryka jaj. Nie zaglądam często do tych tabelek ponieważ po najechaniu na dany produkt w różnych miejscach wyświetla się jego opis działania. W momencie kiedy w jednym miejscu jest inny opis a w drugim inny, to już naprawdę nie wiem jaki produkt na co działa?
    Czyli te tabele są bardziej wiarygodne?

3. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Piernik zadziała na wszystkie fabryki, zarówno te na farmie jak i na wyspie. Na kurnik nie zadziała.

4. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Kurnikom zwykłym i chyba kolorowym - jednak to zagrody - świetnie zrobi na przyśpieszenie produkcji poncz jajeczny zaserwowany w doniczce walentynkowej ..:pxD
    Do produkcji w warsztatach polecam piernik zakąszać wiązanką na Żielone Świątki ( tylko uważaj na drut );)

5. agusiap3

Dzięki za pomoc. Jak wczoraj kupiłam trochę produktów z rzemiosła i zaczęłam czytać opisy to zaczęłam wątpić-.- chyba zmęczona byłam:p.
    Można zamknąć.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękuję Graczom za pomoc i zamykam zatem.
    Miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.