Rzemieślnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 53klasa, 21 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 53klasa

53klasa Książę forum

Trochę staromodnie, ale naszło mnie pytaie: skoro mam poziom 5 w piekarni, czyli najwyższy, to dlaczego nie mam przepisu na babeczkę Pinki?

Edit;
    Już znalazłam. Może by jednak dac możliwość zdobycia gdzieś tego przepisu. Nie każdy w roku 2013 miał 5 poziom piekarni

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2023
    krasnoludek10 lubi to.
  2. jojo212

jojo212 Wielki mistrz forum

ja tez go nie mam byl kiedys ewant do zrobienia ale nie kazdy mial tyle rzeczy zeby go zrobic to moze go jakos zaproponujcie ten przepis na babeczki pinki

krasnoludek10 i 53klasa lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aby zdobyć ten przepis w evencie My little pony 2013 nie trzeba było mieć 5. poziomu w piekarni a wykonać zadanie.

Jeśli macie jakieś nowe propozycje to zapraszam do przedstawienia pomysłu zgodnie z zasadami i ankietą w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 lubi to.
  4. 53klasa

53klasa Książę forum

Nie, dziękuję.

krasnoludek10 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.