rzeżucha

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 7 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam! dziś miała pojawić się rzeżucha do kupienia w koszu lecz jej nie ma?? więc jak ją zdobyć???

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Jest w koszyku. przeloguj się najpierw.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Rzeżucha jest do zakupu w Galerii handlowej lub na targu. Skorzystaj proszę z wyszukiwarki (małe okienko w prawym, górnym rogu) i wpisz nazwę rośliny. Na pewno znajdziesz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

122qwazi dziękuję za pomoc.

4. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

to po co w informacji pisze, że na start dostaje się 5 nasion, przelogowałam się 2 razy i nic dopiero kupiłam na targu, a w galerii ani w czerwonym koszyku nie ma :eek:

5. SMOD_Atena

Możesz wskazać miejsce, w którym jest napisane, że na start otrzymasz 5 nasion rzeżuchy?

W Galerii natomiast rzeżucha jest na pierwszej stronie, tuż pod pszenicą, gdzie codziennie możesz kupić 100 sztuk.

6. orchidea_7

orchidea_7 Forumowy żółtodziób

zrobiłam obydwa wenty związane z rzeżuchą i miałam dostać 40-ci super paszy i niestety ale do tej pory nie mam,prze logowałam się pary razy i niestety nic to nie dało.co dalej ?

7. SMOD_Atena

orchidea_7 tak jak wyżej napisałam, w misjach związanych z rzeżuchą nie ma w nagrodach super paszy. Wskaż proszę miejsce, w którym jest napisane, że powinnaś otrzymać taką nagrodę?

wandeusz czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Przecież rzeżucha jest do dostania po zrobieniu I-go zadania z pszenicą 5 nasion.:)

9. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

czytałam to od któregoś z gracz - przykro lecz nie pamiętam od kogo, zrobiłam już wszystkie misje i zastanawiam się do czego będzie ta rzeżucha i jaki cel był tych misji ??

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Misja dla początkujących,one wszystkie są łatwe.A czy do czegoś innego będzie potrzebna,to się okaże.

11. SMOD_Atena

lolek55, foczunia84 dziękuję za pomoc.

Jednak z tego co widzę w misji "Przyjaciele i pomocnicy" wśród nagród są 4 nasiona rzeżuchy.

wandeusz Gracze nie zawsze piszą tak jak jest faktycznie :)

A co do misji związanych z rzeżuchą- są to misje dla początkujących Graczy, doświadczeni Gracze mogą je również zrobić. A czy rzeżucha będzie jeszcze do czegoś potrzebna? Na dzień dzisiejszy nie mamy takich informacji.

A osobiście myślę, że podobnie jak to jest z sałatą, pszenicą czy innymi roślinami, które to są od czasu do czasu potrzebne w eventach czy misjach, tak i rzeżucha kiedyś może się przydać.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

12. orchidea_7

czyli zrobienie tych ewentów: strażnik rzeżuchy i ekologiczna produkcja nie dają mi super paszy bo mam zbyt wysoki pozim

13. SMOD_Atena

orchidea_7 z misji, które wymieniłaś ani Ty, ani Gracze wykonujący Tutorial nie otrzymają super paszy, bo nie ma takowej nagrody. Dla początkujących, czyli wykonujących Tutorial jest nagroda, tak jak jest napisane w poradniku Tutorial:

"(....)30 florenów (FL) - tylko dla Graczy wykonujących tutorial"

Czy są jeszcze jakieś pytania?

14. orchidea_7

ale jeżeli zrobiłam obydwie misje:ekologiczna produkcja i strażnik rzeżuchy to powinnam otrzymać nagrody, dlaczego ich nie dostaję?Jeżeli jest to tylko dla początkujących to po prostu niech to napiszą i nie robią w konia tych długim stażem!!!

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale jak mogłaś dostać nagrodę,której nie ma?W nagrodach jest super nawóz,a nie super pasza.

Edycja - w misjach,o których piszesz,nie ma też sn.

16. SMOD_Atena

orchidea_7 w poradniku jest wszystko napisane i oprócz 30 florenów, gdzie zaznaczone jest, że otrzymają je tylko Gracze wykonujący Tutorial, pozostali Gracze otrzymują takie same nagrody i nie ma wśród nich super paszy.

Czy wszystko jest już dla wszystkich jasne czy też są jeszcze jakieś pytania?

foczunia84 jeszcze raz dziękuję za pomoc.

17. orchidea_7

sorry ślepy nie dowidzi i nie docz8)yta

18. SMOD_Atena

orchidea_7 najważniejsze, że już wszystko zostało wyjaśnione.

Czy Autorka tego wątku chciałaby jeszcze o coś zapytać?

19. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

dzięki z wyjaśnienia - pozdrawiam :)

20. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.