rzad dla itemow z kola fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 5 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

kilka dni temu bylo ogloszenie ze ma byc przyznany rzad na itemy z kola fortuny.
    czy cos wiadomo kiedy to nastapi lub jesli juz jest to jak daleko na fasoli go szukac?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Chodzi Ci o to >>ogłoszenie<<? Minievent startował 30.12.2025 i wtedy też były dodawane gałązki. Nie wiem jak daleko ten rząd jest u Ciebie. Zależy od liczby gałązek, jakie od tego czasu zdobyłeś. U mnie jest 13 z kolei. Ewentualnie skorzystaj z wyszukiwarki na pnączu, wpisując tam część nazwy.

Czy masz jeszcze pytania?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie o to ogloszenie chodzi.
    ja mysle o ogloszeniu ktore bylo ok 2 tygodnie temu

4. BA_Marion

Podaj proszę link do ogłoszenia, o które Ci chodzi.

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

gdybym umial znalezc nie zadawalbym tego pytania

6. BA_Marion

rysio, z całym szacunkiem, ja naprawdę nie potrafię czytać w Twoich myślach. Rzędy dla itemów z koła fortuny nie pojawiają się w grze co miesiąc, ani nie co kwartał. Dałam Ci link to ostatniego ogłoszenia, gdzie taki rząd został wprowadzony, ale twierdzisz, że nie o to Ci chodzi. Dlatego przejrzyj ogłoszenia z ostatniego tygodnia, dwóch, czy miesiąca i jeśli znajdziesz właściwe i będziesz miał wątpliwości do jego treści, zapraszam ponownie.
    Ponieważ póki co nie potrafisz sprecyzować pytania, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.